| FancyCool a întrebat:

As vrea sa va intreb, daca stiti vreo metoda sau chiar mai multe:Ca sa invat mai simplu la lb romana. Va rog sa-mi spuneti.Maine dau test la cazurile substantivului, prepozitia si articolul. Eu mi-am invatat dar, totusi...nu tin minte chiar asa de bine. le cam incurc unele cazuri.Si eu sunt destul de buna la lb romana, am numai 9 si 10 :]]Va rog, spuneti-mi niste metode mai simole de invatat! Ms happy FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Gandacelu a răspuns:

Aceeasi problema o aveam si eu anul trecut, in a 5a.
Si doamna ne zisase ca ne da lucrare, nu ne-a dat, a mai zis de cateva ori si tot nu nea dat.De asta am inceput sa repet mai mult.eh,o metoda,daca ai memorie auditiva,te poti inregistra la telefon in timp ce citesti respectiva lectie, sau daca ai memorie vizuala poti invata acea lectie, si apoi sa scrii pe un caiet ce ai retinut si tot asa...cand inveti nu trebuie sa-ti fie mintea la altceva ca nu retii nimic, crede-ma >.>
Bafta big grin

2 răspunsuri:
| angela89 a răspuns:

Invata cu multe exemple, dupa ce citesti teoria gandeste-te la cat mai multe exemple. o sa le intelegi mai usor si o sa-ti intre mai repede in cap happy
bafta

| Kid_4219 a răspuns:

In prumul rand te felicit, si in al doile rand...Fa pauze intre capitole, si ia invatatul ca pe joaca (de ex pune in fata ta o papusa sau ceva de genu, si fa-te ca ii explici ei).