Salut...nu iti face probleme de examen; o sa fie mult mai usor decat simularea (daca ai dat-o sti despre ce e vorba)cand l-am dat eu, nu a fost greu; la mate la subiectul 3 nu poti face altceva doar sa memorezi logic formulele, deci nu toceala...si sa faci exercitii cu ele. La subiectul 2 trebuie doar sa faci exercitii; incearca in fiecare zi cate putin, si pana la vara sigur iei nota mare.
SUCCES!
Daca inveti nu este greu, si mai laes sa scapi de emotii si vei lua note destul de bune.
Iti zic pe bune!
Scoala este cel mai infect lucru din lume, la noi cel putin ( desigur este folositoare).
Se va copia. alti vin cu casti, uni chiar invata dar cel mai important este sa gandesti cu mare calmitate problema.Nu graba si putina exersare... o sa vezi ca nu este chiar asa.
Buna!
Primul meu sfat: SA FII FOARTE ATENT LA SUBIECTE, deoarece eu la mate am avut mult de pierdut din cauza asta. Efectiv am fost neatenta si pana la urma m-am blocat si am luat 6 cand puteam sa iau 9.
Sincer, emotiile mele au fost mai mari cand m-am asezat in banca. Roaga-te sa fie bine, daca te incurci la ceva nu te bloca.
Invata formulele la geometrie, invata si teoremele prin care arati ca doua drepte sunt paralele s-a. (pe cazuri). La subiectul 2 e important sa scrii notatiile, daca iti pica si problema de calcul asematoare cu cele de tipul "in prima zi a parcus 1/2 din drum"
La romana sa inveti trasaturile pentru subiectul 1 B si sa mai repeti si la gramatica. Te pup!
CordovanRaul întreabă: