anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asta e o intrebare destul de ciudata dar totusi poate o sa am noroc. Stie cineva ce ar putea sa pice la subiectul 3 la bac la romana? Gen cat la % e sansa sa pice roman, nuvela, poezie, etc. Dau funda daca conteaza. Si daca s-ar putea fara raspunsuri gen: Treci si invata toate comentariile, doar asa poti fi sigur ca il iei. Dea, ideea e ca mai mult de 4-5 opere nu pot sa retin, mi se par foarte plictisitoare, asta e si motiv pentru care m-am dus pe profil real la liceu.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum ar putea stii cineva ce o sa pice la examen, cand subiectele sunt secrete si vin sigilate?

| mentholinks a răspuns:

Daca esti pe profil real, calculeaza tu probabilitatile.

| Alex12223 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu nu ma refer la subiectul in sine, eu ma refer la probabilitatea unui subiect sa aiba sanse mai mari de a pica

| Alex12223 a răspuns (pentru Violleta2022):

Gen un exemplu bun ar fi un prieten. Profesoara lui de romana i-a spus ca ar fi sansa mai mare cu 10% sa se dea dea testament la simularea la romana, si chiar asta s-a intamplat. Eu la asta ma refer.

| Alex12223 a răspuns (pentru mentholinks):

Ce ai spus tu ar insemna sa stau sa ma uit sa vad ce tipologie s-a dat cel mai mult la bac si sa fac o statistca. Dar ar trebui sa caut fiecare subiect de bac la real din ultimii 17 ani. Cine crezi ca are atata rabdare sa faca asta? Daca aveam nu mai punteam in trebarea initiala.