anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am avut cea mai grea proba a bacului-istoria- si a mers bine. La romana iau un 8, 5, la istorie la fel, iar la geografie tot asa. deci la ce facultate m-ati sfatui sa depun dosarul(puteti sa enumerati si mai multe, si sa spuneti si orasul).Va rog daca aveti informatii impartasiti-le aici! Multumesc!

5 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Fiecare facultate este o loterie. Important este să faci ceea ce crezi că ţi-ar plăcea, fiindcă e groaznic să mergi la o facultate care nu îţi place. Cunosc o fată, care face ASE-ul doar fiindcă aşa i-au impus părinţii. Şi săraca plânge zilnic. Şi eu urmează să-mi aleg facultatea. Mă gândeam la Facultatea de Drept sau la Facultatea de Limbi străine, însă nu am hotărât încă.
În ce oraş? Depinde de unde eşti. Dacă eşti din Ardeal, poţi merge la Cluj sau Timişoara, dacă eşti din Oltenia, poţi merge la Craiova, dacă eşti din Muntenia, poţi merge la Bucureşti, dacă eşti din Moldova, poţi merge la Iaşi.

Multă baftă!

| gicahagi a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

Asa cred si eu sincer ca e o loterie! chiar trebuie sa fii bun domeniu care ti l-ai ales! Voi da admitere la Bucuresti si ma gandeam ca la geografie (specializarea cartografie ar fi cea mai potrivita pentru mine), dar din pacate am auzit ca aceasta facultate e mai degraba o facultate de "diplome"! Ce parere ai?

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru gicahagi):

Nu ştiu ce să zic. Mie niciodată nu mi-a plăcut geografia. Dar dacă ţie îţi place, încearcă, lasă zvonurile!

| cpp a răspuns:

Depinde ce te pasioneaza pe tine mai mult si ce ti-ar place sa faci. Ceva de viitor este in domeniul IT-ului dar trebuie sa ai cunostinte destul de bune in domeniu si matematica + limbaj de programare.

| gicahagi a răspuns (pentru cpp):

In nici un caz nu acesta e un domeniu in care m-as descurca! deci daca ma voi duce degeaba...