| literallythesamebruh a întrebat:

Salut! Astăzi am lipsit de la ore și aveam de predat un proiect la chimie care ar fi însemnat a doua notă. Pentru că nu am avut cum să i-l dau, i-am scris doamnei și i-am spus dacă dorește să îi dau poză cu el, a spus că nu. Săptămâna viitoare este ultima săptămână, îi pot da proiectul atunci sau nu îl va primi și voi rămâne corigent? Nu prea este înțelegătoare de fel... happy

9 răspunsuri:
| gigite a răspuns:

Mi-a spus mie, ca te va cauta acasa,. in final sa nu ramana d-na cu vreo restanta la tine!? sac? shic!

| HUAWEHUAWE a răspuns:

La cancelarie nu poti?

| Nirvanaaa a răspuns:

Caut-o la cancelarie mâine și preda-l atunci. Va vedea ca te implici. Nu aștepta pana la ora de săptămâna viitoare.

| NeseriosulTransilvaniei a răspuns:

Nu cred că utilizatorii de pe TPU o să te ajute mai mult decât profesoara ta de chimie, discută pricina cu dumneai. Din moment ce nu te poate încheia cu o singură notă, te va nota pe ceva anume. Recomandarea mea este să o întreb pe profesoara respectivă dacă poți preda proiectul săptămâna viitoate, dacă nu, probabil te va pune să răspunzi din materia predată. Noroc happy

| RxTx a răspuns:

Mergi la altă clasă unde preda intra în clasă si spune-i ca vrei sa predai si tu lucrarea

| Mosotti a răspuns:

Pai de ce nu ai intrebat-o pe ea daca il mai primeste atunci?!
Ca ea stie cel mai bine.
Cand a zis ca nu vrea poza, trebuia sa zici "dar sapt viitoare pot sa-l aduc?", si vedeai ce zice.

| literallythesamebruh explică (pentru Mosotti):

Am întrebat, mi-a dat seen. happy

| Mosotti a răspuns (pentru literallythesamebruh):

Seen inseamna ca vazut, nu? Aaa, pai daca a dat seen, inseamna ca a vazut, daca n-a raspuns nu e in ordine, dar vedem.
Nici n-a zis ca nu! Asta conteaza.

| wpAbby a răspuns:

Nu ramai corigent pentru ca nu ti se poate incheia media cu o singura nota. Altfel, doar daca iti pune 4, dar nu exista motiv daca nu ai lipsit intentionat. Caut-o la cancelarie si preda proiectul sau asteapta ora viitoare, se va uita pe el si iti va pune o nota.