Mi-a spus mie, ca te va cauta acasa,. in final sa nu ramana d-na cu vreo restanta la tine!? sac? shic!
Caut-o la cancelarie mâine și preda-l atunci. Va vedea ca te implici. Nu aștepta pana la ora de săptămâna viitoare.
Nu cred că utilizatorii de pe TPU o să te ajute mai mult decât profesoara ta de chimie, discută pricina cu dumneai. Din moment ce nu te poate încheia cu o singură notă, te va nota pe ceva anume. Recomandarea mea este să o întreb pe profesoara respectivă dacă poți preda proiectul săptămâna viitoate, dacă nu, probabil te va pune să răspunzi din materia predată. Noroc
Mergi la altă clasă unde preda intra în clasă si spune-i ca vrei sa predai si tu lucrarea
Pai de ce nu ai intrebat-o pe ea daca il mai primeste atunci?!
Ca ea stie cel mai bine.
Cand a zis ca nu vrea poza, trebuia sa zici "dar sapt viitoare pot sa-l aduc?", si vedeai ce zice.
Seen inseamna ca vazut, nu? Aaa, pai daca a dat seen, inseamna ca a vazut, daca n-a raspuns nu e in ordine, dar vedem.
Nici n-a zis ca nu! Asta conteaza.
Nu ramai corigent pentru ca nu ti se poate incheia media cu o singura nota. Altfel, doar daca iti pune 4, dar nu exista motiv daca nu ai lipsit intentionat. Caut-o la cancelarie si preda proiectul sau asteapta ora viitoare, se va uita pe el si iti va pune o nota.