| Tofan_Marius_1999 a întrebat:

Salut astazi am luat 6.15 la evaluare de limba si literatura romana si am depus contestatie. Am auzit ca daca o corecteaza si totul este la fel ca prima oara iti poate scadea 2 puncte este adevarat?

Răspuns Câştigător
| MYK3 a răspuns:

Nu, nu-ti poate scadea nimic happy, însa daca ai cu 5 de puncte mai mult (de exemplu 6.15 si dupa contestatie iti iese 6.65) happy atunci iti trece nota din contestatie. Daca diferenta e mai mica de 5 punce atunci iti trece 6.15. Vacanta placuta si ai si o noapte buna!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat. Daca nu este o diferenta mai mare de 0, 50 puncte, in plus sau in minus, atunci ramane prima nota, in cazul tau 6, 15. Daca este o diferenta mai mare de 0, 50 puncte dar mai mica de 1, 50 puncte atunci se acorda acea nota.

| vladv26 a răspuns:

Nu este adevarat, nu iti scade nimic

| Elena1396 a răspuns:

Salut! Daca stii ca ai facut mai mult depune contestatie.Nu iti va scadea nimic.Acum 4 ani asa as fi vrut sa fac si eu, dar imi era frica sa nu imi scada din nota.Am stiut ca am facut lucrarea de 8.60 si am avut 8.20.Alti au depus contestarie si i-a marit nota.Acum regret ca nu am facut la fel.Incearca.Mai bine stii ca ai incercat decat sa regreti ca nu ai incercat.Acum e treaba ta ce faci.Eu iti dau un sfat prietenesc

| MadRaven a răspuns:

Nu, nu e adevărat. Şi eu am depus tot la română happy