| Jonnn a întrebat:

Salut, astazi am sustinut examenul de bacalaureat la romana si datorita presiunii am tras niste linii cam aiurea si mi-e frica sa nu-mi respinga lucrarea.
Am taiat cu o linie orizontala gen 2-3 randuri, am facut o imagine asemanatoare cu ce am facut : http://i.imgur.com/Ph5rqkH.png
Ce spuneti e grav? Astept raspunsuri, sunt suparat rau si speriat sper sa fie bine, multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

In imaginea pe care ai pus-o, textul este taiat cu 3 linii oblice, nu orizontale. Este recomandat ca la examene, cand gresesti, sa tai cu o linie orizontala. Ar fi o mica posibilitate sa-ti respinga lucrarea, insa cel mai probabil acest lucru nu se va intampla, zic eu. Lucrari se anuleaza foarte rar, doar atunci cand e ceva evident. Pe langa asta, din moment ce corectarea se face in alt judet, nu cred ca exista cineva care sa mai poata sa fraudeze. Si profesorii care se vor uita peste lucrari sunt constienti de asta. Consider ca nu ar trebui sa fii speriat, eu zic ca ai scapat. Data viitoare incearca sa te concentrezi, iar daca ai mai scris vreo cifra aiurea sau ai taiat aiurea, poti sa ceri foaie noua si sa transcrii. Asta asa, ca sa elimini orice dubiu.