Hey! Si eu sunt tot clasa a8-a si mi s-a intamplat cam la fel...la romana am luat 9, 50 si la mate 7, 35. Problema mea este cu timpul(mai ales la mate). Daca as fi avut 10 -15 min in plus, lucrurile ar fi stat total diferit! Dar hey! De ce regretam atat? Sincer si eu am fost putin dezamagita, dar pana la urma e doar o SIMULARE, nu un examen adevarat. Notele astea nu conteaza. Pentru ce sa plang pentru laptele varsat? Probabil ca exista si alte feluri(mai placute) de a pierde timpul. Mai bine sa folosim lunile ramas pentru a schimba ceva! Lucreaza mai mult, iar notele de la examen vor fi cu siguranta mai bune. Cel putin eu pe asta imi canalizez energia si timpul. Bafta!
Sa treci peste ce? Oioioi, este doar simularea, dupa cum ai vazut, abia au trecut-o unii. Asa ca multumeste-te cu atat cat ai primit, pentru ca cel putin nu esti in situatia celorlalti. Asta-i un obicei prost al omenirii de a dori mai mult decat au si de a nu fi niciodata multumiti. Frate, pentru 8-ul ala la mate, altii lupta nu stiu cat. So, stay chill!
La ''nesimulare'' o sa iei mai mult, stai linistit, 8, 9, 10 sunt notele cele mai bune.