Nu băga de seamă comentariile care te descurajează, eu am învățat în ultimele 20 de zile la bac și am avut 9 media. Învață o materie pe zi, deoarece creierul leagă mai bine informațiile când sunt din aceeași categorie. Eu mi-am împărțit zilele rămase în 3 și am învățat o săptămână la fiecare materie. Încearcă ca în timpul zilei să înveți, iar seara doar să citești informația, o să o memorezi mai repede. Ai grijă să dormi suficient. Folosește aplicația/site-ul Quizlet pentru a face teste la română sau la alte materii (scrii anii operelor pe site de exemplu, iar după site-ul îți face teste cu ele diferite și le faci oricând). Încă un sfat, învață prima dată materia grea și după treci la cele ușoare. Spor!
Acum deja degeaba inveti, doar vei incurca si ceea ce stii.
Inca 10 zile re-citesti partile pe care nu esti sigur, iar ultima saptamana: RELAXARE OBLIGATORIE!
Cu creierul ralaxat iti vei aduce aminte usor si partile mai putin asimilate, iar calmul iti va putea asigura chiar 1-2 note in plus!
Ar fii suficient sa aloci cate 3-4 ore la fiecare materie zilnic si in 18 zile, ar trebui sa fii acoperit toata materia, de la toate obiectele.
Dar asta trebuie sa vina cu vointa, adica invatat 11-12 ore pe zi, inclusiv in weekend.
Daca tu iti pui intrebarea daca se poate invata tot in 18 zile raspunsul e ca nu se poate. Nu conteaza ce pot altii pentru ca capacitatea de invatare difera de la o persoana la alta. Tu te cunosti cel mai bine si daca puteai sa inveti ai fi stiut asta si nu ti-ai fi pus aceasta întrebare.
Poti doar să înveți partial si sa speri ca subiectele de bac sa fie din ce ai invatat tu.
Daca te-ai lasat pe ultima suta de metrii, poti sa inveti pana la anul urmator.
Invata ce stii sigur ca poti, si repeta partile alea, chit ca o sa fie mai mult ca la ruleta, daca dai chiar totodata in atata timp risti sa le incurci grav.
Nu stiu la ce dai bacul dar la romana e lejer poti sa inveti tot in atata timp, sau si daca nu un rezumat la comentarii tot iti da 15 din 30 puncte daca e facut relativ decent.
La restul nu am habar la ce dai, deci nu -ti pot da un sfat
Curiosul999 întreabă: