| Mihai99182 a întrebat:

Salut, au ramas in jur de 18 zile pana la bac.
Cum credeti ca este mai ok sa invatam, o materie pe zi, sau cate putin din toate in fiecare zi?

Răspuns Apreciat de Editori
| proserpina22 a răspuns:

Nu băga de seamă comentariile care te descurajează, eu am învățat în ultimele 20 de zile la bac și am avut 9 media. Învață o materie pe zi, deoarece creierul leagă mai bine informațiile când sunt din aceeași categorie. Eu mi-am împărțit zilele rămase în 3 și am învățat o săptămână la fiecare materie. Încearcă ca în timpul zilei să înveți, iar seara doar să citești informația, o să o memorezi mai repede. Ai grijă să dormi suficient. Folosește aplicația/site-ul Quizlet pentru a face teste la română sau la alte materii (scrii anii operelor pe site de exemplu, iar după site-ul îți face teste cu ele diferite și le faci oricând). Încă un sfat, învață prima dată materia grea și după treci la cele ușoare. Spor!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acum deja degeaba inveti, doar vei incurca si ceea ce stii.
Inca 10 zile re-citesti partile pe care nu esti sigur, iar ultima saptamana: RELAXARE OBLIGATORIE!
Cu creierul ralaxat iti vei aduce aminte usor si partile mai putin asimilate, iar calmul iti va putea asigura chiar 1-2 note in plus!

| Violleta2022 a răspuns:

Ar fii suficient sa aloci cate 3-4 ore la fiecare materie zilnic si in 18 zile, ar trebui sa fii acoperit toata materia, de la toate obiectele.

Dar asta trebuie sa vina cu vointa, adica invatat 11-12 ore pe zi, inclusiv in weekend.

| Lioana a răspuns:

Daca tu iti pui intrebarea daca se poate invata tot in 18 zile raspunsul e ca nu se poate. Nu conteaza ce pot altii pentru ca capacitatea de invatare difera de la o persoana la alta. Tu te cunosti cel mai bine si daca puteai sa inveti ai fi stiut asta si nu ti-ai fi pus aceasta întrebare.
Poti doar să înveți partial si sa speri ca subiectele de bac sa fie din ce ai invatat tu.

| Sophieka a răspuns:

Daca te-ai lasat pe ultima suta de metrii, poti sa inveti pana la anul urmator.

| Catalin77945 a răspuns:

Invata ce stii sigur ca poti, si repeta partile alea, chit ca o sa fie mai mult ca la ruleta, daca dai chiar totodata in atata timp risti sa le incurci grav.
Nu stiu la ce dai bacul dar la romana e lejer poti sa inveti tot in atata timp, sau si daca nu un rezumat la comentarii tot iti da 15 din 30 puncte daca e facut relativ decent.
La restul nu am habar la ce dai, deci nu -ti pot da un sfat