| dima1996marius a întrebat:

Salut, azi am aflat ca am intrat la stiinte sociale si sunt si eu curios ce materii va trebui sa abordez mai mult si cate limbi straine fac?

Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

E un profil destul de usor dar frumos, ai sansa sa iei f usor note mari
La stiinte sociale: 4 ore romana, 2 ore matematica, 2 ore fizica, 3 ore limba straina 1, 2 ore limba straina 2, 2 ore materie socio-umana, 1 ora latina, 2 ore istorie, 2 ore geografie, 1 ora biologie, 1 ora chimie, 1 ora religie/desen/sport/muzica.
Din cls a 11 vei face doar o ora de mate, de asemenea orele de materiile de la real se vor micsora.In cls 9 faci logica, in a 10 va fi inlocuita de psihologie si se va adauga ed antreprenoriala, in a 11 economie si apoi filosofie.Bacul il vei da la romana(scris,oral),istorie(scris), eng (oral si scris cred), de ales 1 din psiho,logica, economie, filosofie.Mai nou trebuie sa dai si la info o testare,valabila pentru toti elevii indiferent de profil, insa daca faci inainte un curs numit ecdl si il iei pentru ca vei da si aici niste examene, nu vei mai da bacul la info.
O sa faci doar engleza si franceza/germana insa mai multe ore decat ceilalti elevi cu ale profile.
Mult succes si sper ca te-am putut ajuta

2 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Multumesc pentru apreciere!

| Alex0795 a răspuns:

Romana - cam 4-5 h pe saptamana
engleza
franceza
+spaniola/germana ( e o posibilitate )
latina ( a 9- a 10a )
matematica (2 h pe saptamana ) - 9a - 12 a
istorie
geografie
logica - 9a
psihologie 10a
economie si sociologie - 11a
filozofie si studii sociale 12a
fizica, chimie, biologie ( a 9 a si a 10a )

+ multe optionale