| Adr1aNNN7 a întrebat:

Azi dau teza la mate :-ss cum sa scap de emotii ca de invatat mi-am invatat...:-ss raspunuri urgente plss dau funda happy

Răspuns Câştigător
| stefickutssa a răspuns:

Buna.Te inteleg ca ai emotii mai ales la teza de la mate.dar ar trebui ca in ora sau orele in care dai teza sa iti fie gandul numai la fisa, sa nu te uiti la ceasa si chiar daca altii au term sau nu mai mult pana se suna si va ia lucrarile u trebuie sa stai linistit.
Si app SUCCES sa iei nota mare!

4 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Incearca sa iti spui de mai multe ori inainte sa vina prof/profa mate[in gand] ca nu este decat o foaie de hartie pe care tu trebuie sa o completezi cu raspunsuri. Ceea ce este de fapt.Incerci sa inspiri adanc, sa te relaxezi si sa iei fiecare exercitiu pas cu pas.Sa'ti imaginezi ca esti la o ora de meditatii obisnuita[in cazu' in care faci meditatii] sau sa iti imaginezi ca faci o simpla tema. Daca ai invatat, in prim plan, exercitiile vor curge de la sine!
Eu asa am facut si am luat 8:X.
Sper sa te ajute.

| mariajohanna a răspuns:

Salut! Si eu am teza la mate azi laughing eu ascult muzica big grin sper sa te ajutewinking

| Sorana_3196 a răspuns:

Daca ai invatat nub ai de ce sa iti fie frica.Fi-ti tu insasi.winking

| Andy4EVER a răspuns:

Normal,si eu am emoti pentru teza la mate, vine peste 5 zile si mor de emotii!,cel mai bun lucru este stai calma,recomand sa vorbesti cu prietenii la scoala,sa nu te mai gandesti la teza,decat cand vine ora,daca te gandesti mereu la teza,nu vei fii atenta la celelalte materi,si cand va veni teza o sa uiti totul! se spune trac,sa dea domnu sa nu tise intample,eu iti urez mult succes!, bafta mare, FUNDA big grin