| Valenziana a întrebat:

Care profil este mai bun, stiintele naturii sau mate-info? Care sunt avantajele si dezavantajele?

3 răspunsuri:
| SuntSpeşăl a răspuns:

Cred că mate-info.Se câştigă mult mai bine.

| grumpzkatze a răspuns:

Nu poti face comparatia "care este mai bun". pentru ca cele doua sunt diferite si dupa terminarea liceului, nu va fi acelasi lucru. Trebuie sa te gandesti exact ceea ce vrei, si in ce domeniu esti bun. Daca esti bun la matematica, informatica, si iti doresti un viitor intr-o companie inconjurat de calculatoare, circuite si lucrurui tehnice, atunci mate info este pentru tine. Daca esti bun la biologie, chimie si stiinte, te fascineaza mediu, medicina, zootehnia si iti doresti ceva pe viitor unde sa lucrezi cu fiinte vii, atunci stiintele naturii e pentru tine. Niciunul nu este mai persus. trebuie sa alegi in functie de ce este mai bine pentru tine si ceea ce iti place tie

| Tinna666 a răspuns:

La stiinte se insista mai mult pe bio si chimie si faci mate m2, la mate-info se insista pe mate(m1) si info(desi daca te duci la simplu nu te omoara cu informatica)..eu am terminat mate-info intensiv info, unde s-a insistat destul de mult pe informatica...la mate-info e putin mai greu decat la stiinte...