Buna! Eu sunt din Brasov si pot sa iti spun cu siguranta ca nu se da adimitere;) taxa de scolarizare este in jur de 20 de milioane uite un site care te va ajuta http://www.unitbv.ro/econ/ADMITERE.aspx. Succes!
Buna din nou am vazut mesajul tau. Din pacate nu stiu pe nimeni student la acea facultate, insa toate aceste lucruri le-am aflat deoarece si eu mi-am depus dosarul acolo anul trecut. Ce pot sa spun, se intra cu medii destul de mari in prima faza cam in jur de 9 (stii ca sunt mai multe etape de admitere-parca 3) si apoi pe masura ce se mai retrag unii-se inscriu la mai multe facultati si apoi isi retrag dosarele ca sa ramana la cea pe care si-o doresc Deci iti spuneam ca anul trecut s-a intrat cu medii destul de mari in prima faza dar apoi a tot coborat stafeta ca sa ii zic asa, astfel incat si persoanele care au avut o medie mai mica au intrat asa ca eu zic ca daca ai media 8.20-daca am inteles bine ai sanse destul de mari sa intrii Sper ca te-am putut ajuta. Bafta! Sper sa intrii la facultatea la care iti doresti sa fii student