Aritmetica, statistica, logica, cred ca analiza matematica
https://www.google.com/search?q=what+kind+of+math+is+used+in+economics
"| fyp : Vezi si tu ce prost ești?"
iar ai impresia că vorbești cu mă-ta (și aici tot cu cratimă!)?
----------------
" fyp: pe lângă faptul de a fi un frustrat"
și parcă era vorba să-ți mai imbogășești nenorocitul ăla de limbaj sărăcăcios, să găsești și tu niște sinonime, ceva...
"eu măcar am teluri în viață"
ceeeee? habar n-ai nici măcar ce să inveți pentru bac și faci aici valuri?
https://www.tpu.ro/......trebuie-a/
Nu stiu ce legătură are ce am spus eu cu ce zici tu. Dacă nu stii, anul ăsta iar s-a schimbat programa, iar în 2020, n-a mai dat nicio clasă simulări, iar materia la română e diferită in clasa a 11 a și a în a 12 a, dar cred ca tu ai terminat o profesională și de aceea nu stii chestiile astea. Nu e nicio rușine să termini o profesională, să știi, dar asta nu te scuză a nu fi stăpân pe cunoașterea limbii române!
~Ce fel de matematică este folosită în economie?~
- la o casă de marcat din magazine, doar adunări inmulțiri și uneori scăderi
- in proiectare in trebuie matemacici superioare
tu ce ochești din "economie"?
Nu știu ce greșeli visezi! Am întrebat ce fel de matematică este folosită în economie. Nu am zis ca vreau să mă angajez, deci nu știu de unde le scoți! Economie se face în a 11-a și, ce să vezi, ai nevoie de câteva noțiuni de matematică. Uită-te pe un subiect de admitere de la facultatea de Drept de la București și o să observi că majoritatea exercițiilor de la economie sunt probleme unde, și asta va veni ca un șoc pentru tine, îți trebuie matematica. Examenul se dă și la gramatică, à-propos, dar, la cum scrii, chiar te depășește subiectul, cum am văzut că te depășesc multe altele, dar, până la urmă, așa sunt frustrații.
" fyp : De unde ar trebui să o apuc?"
acum chiar așa, la vedere? și te mai dai cu ștaif... jenant
Din nou, cred ca e ceva ce nu pricepi. Ce platformă e asta? Din moment ce probabil nici asta nu știi, îți zic eu. Cineva are o nedumerire, două, trei, iar altcineva îi răspunde, corect ar fi, pe un ton cât de cât prietenos sau măcar să arate bună-credință în răspunsul său sau, ca sa fie si mai simplu de înțeles pentru tine, să arate că într-adevăr vrea sa ajute. Ce ai făcut tu, răspunzând într-un mod ironic și, sincer să fiu, într-un mod în care frustrările personale ies la suprafață. Dacă a mea curiozitate i se părea unui intelectual ca tine stupidă, se putea trece cu vederea. Din acest text sigur o să răspunzi la ce vrei tu, probabil iar legat de folosirea cuvântului,, frustrări", dar te las să îți canalizezi aceste nemulțumiri interioare pe cineva al cărui nume nici măcar nu-l știi. Asta cred că tot mă șochează, faptul că alegi să te descarci, intr-un fel sau altul, pe o persoană care nu o cunosti, iar acest fapt chiar spune multe lucruri despre tine. Din nou, cred că o să iei fragmentul ăsta și o să comentezi că sunt un fin psiholog și e ok, daca doar atât se poate și atât duci tu, aia e. Până nu accepți ce ti-am sugerat, părerea mea despre tine rămâne neschimbată și e cam grav să deduci atât de multe caracteristici personale de pe urma unei conversații în contradictoriu (despre ce, tu să-mi zici!). Nu, nu este o altă (conform judecății tale) manipulare psihologică sau ce delirezi și halucinezi tu acolo, deci astfel de comentarii și răspunsuri pot înceta (sau nu, asta e doar alegerea ta). Numai bine!