Aritmetica, statistica, logica, cred ca analiza matematica
https://www.google.com/search?q=what+kind+of+math+is+used+in+economics
" fyp : De unde ar trebui să o apuc?"
acum chiar așa, la vedere? și te mai dai cu ștaif... jenant
Din nou, cred ca e ceva ce nu pricepi. Ce platformă e asta? Din moment ce probabil nici asta nu știi, îți zic eu. Cineva are o nedumerire, două, trei, iar altcineva îi răspunde, corect ar fi, pe un ton cât de cât prietenos sau măcar să arate bună-credință în răspunsul său sau, ca sa fie si mai simplu de înțeles pentru tine, să arate că într-adevăr vrea sa ajute. Ce ai făcut tu, răspunzând într-un mod ironic și, sincer să fiu, într-un mod în care frustrările personale ies la suprafață. Dacă a mea curiozitate i se părea unui intelectual ca tine stupidă, se putea trece cu vederea. Din acest text sigur o să răspunzi la ce vrei tu, probabil iar legat de folosirea cuvântului,, frustrări", dar te las să îți canalizezi aceste nemulțumiri interioare pe cineva al cărui nume nici măcar nu-l știi. Asta cred că tot mă șochează, faptul că alegi să te descarci, intr-un fel sau altul, pe o persoană care nu o cunosti, iar acest fapt chiar spune multe lucruri despre tine. Din nou, cred că o să iei fragmentul ăsta și o să comentezi că sunt un fin psiholog și e ok, daca doar atât se poate și atât duci tu, aia e. Până nu accepți ce ti-am sugerat, părerea mea despre tine rămâne neschimbată și e cam grav să deduci atât de multe caracteristici personale de pe urma unei conversații în contradictoriu (despre ce, tu să-mi zici!). Nu, nu este o altă (conform judecății tale) manipulare psihologică sau ce delirezi și halucinezi tu acolo, deci astfel de comentarii și răspunsuri pot înceta (sau nu, asta e doar alegerea ta). Numai bine!