Eu am terminat Geografia si sincera sa fiu, regret ca nu m-am orientat spre altceva. Am lucrat un an si ceva in turism, dar agentia s-a inchis, iar acum lucrez ca traducator. Turismul e la pamant in Romanica si nu stiu daca o sa se schimbe ceva prea curand. De zece ani tot astept sa se intample o minune... Sfatul meu e sa dai la limbi straine, fiindca o sa faci mai multe cu facultatea asta. Oricum, daca vrei sa lucrezi ca agent de turism, o sa trebuiasca sa faci cursurile IATA, care-s extrem de scumpe (se ridica la aproape 1000 de euro) si tot n-o sa ai sanse de 100% sa te angajezi in domeniu, deoarece majoritatea agentiilor de turism cauta oameni cu experienta. Daca experienta ta e zero, exista riscul sa ramai pe bara mult si bine, sau sa te angajezi in alt domeniu.
Nu sunt la curent cu stirile, dar stiu ca se vorbea odata ca voluntariatul sa fie considerat experienta
Eu am o cunostinta care a invatat japoneza si acum e ghid turistic in Japonia... Cum spune si Alcyon, daca vrei sa profesezi in Romania, trebuie sa fii foarte, foarte bun in domeniu ca sa te bage cineva in seama
Este o facultate de viitor deoarece turismul are o ascensiune infloritoare in Romania.Mult succes in ceea ce vrei sa faci
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Curiosul999 întreabă: