| MihaiAndronescu123 a întrebat:

Ce se intampla cu oamenii din China dupa ce mor? Banuiesc ca nu exista atatea cimitire.thinking

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt ingropati in cimitire. Unii mai sunt si incinerati

| Mirunelu a răspuns:

De fapt mai nou se incurajeaza alta chestie. Se incinereaza mortul si din cenusa se fac perle.

| MihaiAndronescu123 explică (pentru Mirunelu):

Mda...Imi imaginez cum ar suna o reclama la perle din cenusalaughing.Nu m-as simtii foarte bine gandindu-ma ca dupa moarte ori sa fiu purtat la gat...straight face

| Mirunelu a răspuns (pentru MihaiAndronescu123):

Tie nu ti-ar place sa fi purtat, dar poate cuiva i-ar place sa te poarte laughing. Citisem pe net intr-o stire ca oamenii chiar ii dezgroapa pe cei dragi sa-i faca perle happy

| MihaiAndronescu123 explică (pentru Mirunelu):

Am vazut dupa ce am trimis raspunsul, credeam ca toti mortii sunt trimisi in magazine si in canalebig grin.Nu e departe de adevar dar.laughing

| Goooogle a răspuns:

Exista,nu te ingrijora, suprafata chinei este cam cat Europa, au unde sa isi faca cimitire.

| MihaiAndronescu123 explică (pentru Goooogle):

Am auzit la o emisiune de pe sport.ro(1000 ways to die) ca ii cremeaza si cenusa o arunca in canalestraight face.

| BoomBoomPow a răspuns:

Ei bine chinezii au probleme cu inmormantarile. adica sa ii ingropi. cimitirele sunt foarte aglomerate... Totusi mortii sunt incinerati, iar cenusa lor este aruncata in mare. Daca nu au mare. statul ii plateste pe oamenii ce vor sa faca asa

| BoomBoomPow a răspuns (pentru BoomBoomPow):

Imi cer scuze de greseli. sunt pe telefon

| alexSMK44 a răspuns:

Se ard

| noname000000 a răspuns:

Se ard in teracota!

| Clara283 a răspuns:

China este foarte mare si au loc de cimitira dar tot sunt aglomerate. Asa ca ii ard si le arunca cenusa in apa.

| Teolicu123 a răspuns:

Probabil ii ingroapa pe sub strazi si ei nu stiu happy