De fapt mai nou se incurajeaza alta chestie. Se incinereaza mortul si din cenusa se fac perle.
Mda...Imi imaginez cum ar suna o reclama la perle din cenusa.Nu m-as simtii foarte bine gandindu-ma ca dupa moarte ori sa fiu purtat la gat...
Tie nu ti-ar place sa fi purtat, dar poate cuiva i-ar place sa te poarte . Citisem pe net intr-o stire ca oamenii chiar ii dezgroapa pe cei dragi sa-i faca perle
Am vazut dupa ce am trimis raspunsul, credeam ca toti mortii sunt trimisi in magazine si in canale.Nu e departe de adevar dar.
Exista,nu te ingrijora, suprafata chinei este cam cat Europa, au unde sa isi faca cimitire.
Am auzit la o emisiune de pe sport.ro(1000 ways to die) ca ii cremeaza si cenusa o arunca in canale.
Ei bine chinezii au probleme cu inmormantarile. adica sa ii ingropi. cimitirele sunt foarte aglomerate... Totusi mortii sunt incinerati, iar cenusa lor este aruncata in mare. Daca nu au mare. statul ii plateste pe oamenii ce vor sa faca asa
Imi cer scuze de greseli. sunt pe telefon
China este foarte mare si au loc de cimitira dar tot sunt aglomerate. Asa ca ii ard si le arunca cenusa in apa.
YellowAngel întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CriCos întreabă: