Grow este un program care aduce studenti din strainatate care "predau" lectii de viata elevilor de liceu. Daca nu stii engleza DELOC nu te sfatuiesc sa te duci pentru ca nu vei intelege nimic, ei vorbesc DOAR in engleza (nu stiu romana deloc). Totusi daca nu esti chiar asa de pe langa engleza si tot mai rupi cate ceva, merita sa te duci. Eu am fost trei veri si merita. E o experienta super si nu te ajuta numai sa inveti mai bine engleza(asta e un fel de scop al programului, sa iti imbunatatesti engleza), dar iti faci si o groaza de noi prieteni(din Romania si dincolo de granite) si o sa te distrezi mai mult ca sigur. Eu zic sa te duci, pentru 50 de lei sau cat mai e acum. In plus daca nu iti place nu trebuie sa participi la tot programu, dar la sfarsit primesti o diploma recunoscuta la nivel mondial care te ajuta pentru ca reiese ca stii ceva engleza. Sper ca te.am convins. Ia'ti o/un prietena/prieten si inscriete, e mai bine sa fii cu cineva pe care il cunosti. Daca mai ai intrebari, sunt gata sa iti raspund. Have fun!
Curiosul999 întreabă: