| PetreGabriel a întrebat:

Salut cer parerea unor persoane mari! Vinerea trecuta am dat simulare pentru bac la fizica nu am stiut nimica si de plictiseala am scris un banc mai deocheat ( nu am insultat pe nimeni) doar un banc acuma cand s-a uitat profesoara peste simulare a bufnito rasu si la chemat pe director. ce s-ar putea intampla daca s-ar face consiliu as putea si exmatriculat?

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Poate sa va umbla la media la purtare. Oricum, nu inteleg de ce ai scris bancul, mai ales ca nu stiai nimic. Acum incearca sa inveti pentru bacalaureat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de directorul de consiliu. Fiind mai multi in consiliu si parerile diferite, el trebuie sa ia masura sa fie corect.Deci 80 % te extmatriculeaza.Asta nu e nestiinta e ceva facut cu bunastiinta.

| vangaelis a răspuns:

Intrebarea ta ar trebui sa fie asa " ce s-ar putea intampla daca nu iau bacalaureatul"

| diaac a răspuns:

Dat fiind ca este doar o simulare, in primul rand, nu cred ca rezultatul te va afecta.
Daca lucrarea ta ar ajunge la o comisie de evaluare, presupun ca un banc ar putea fi luat drept semn (nu sunt sigura, dar asa mi s-ar parea logic). Totusi, daca l-a chemat pe director, presupun ca nu ti-au trimis lucrarea mai departe.
Ma indoiesc ca te vor exmatricula in clasa a 12a cand esti atat de aproape sa termini. Poate sa iti scada putin nota la purtare in cel mai rau caz. Dar astea sunt presupunerile cuiva care nu mai are legatura cu scoala de ani de zile - daca vrei sa stii sigur, consulta regulamentul scolii la care inveti.

| Vlad_Bogdan_1996 a răspuns:

Buna. Nu sunt mare am 13 ani dar asta nu contează. deci aceste evaluări nu se trec in catalog deci raspunsul nu conteaza.deci concluzia este asta. 1. te-ai facut de ras. 2.sa decis un consiliu pe tema asta dar contează cât de deocheat a fost bancul. dupa datele acestea se va alege pedeapsa.parerea mea este ca iti va scadea media la purtare cu un 1 punct maxim 2 dar contează cât de deocheat a fost bancul si contează cât de valoros este liceul. daca esti la un liceu de prestigiu te da afara imediat.mult noroc totusi si grija in continuare. funda?