anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a completat deja contractul de studii de la UBB si stie cum, sa-mi explice si mie va rog.

* 1- obligatoriu
* 2- optionala
* 3- alta disicplina obligatorie
* 4- facultativ

Am 4 cursuri obligatorii pe acea pagina, 4 cursuri optionale si 7 care intra la categoria *alta disciplina obligatorie*

Intrebarea mea este urmatoarea: Trebuie selectate toate cele 4 cursuri obligatorii, un curs optional si un curs "alta disciplina obligatorie"?

Intreb pentru ca mie mi se pare ceva dubios. Am selectat asa si in primul semestru am 33 de credite iar in al doilea am doar 30. E ok?

Răspuns Câştigător
| Eidriana a răspuns:

E ciudat. Si eu am fost studenta la UBB dar nu am avut optiunea sa aleg "alta disciplina obligatorie". Si in principiu da erau 4 materii obligatorii, un optional, iar cele facultative de obicei se plateau dar se tineau doar daca se forma un grup de un minim numar de studenti. Iar cat despre credite, trebuiau sa fie minim 30 de credite in fiecare semestru (se mai adunau pentru cele facultative).

1 răspuns:
| sadfaxfax a răspuns:

Facultativ e cu plata si nu e ceva obligatoriu, ci la alegerea ta. Iti trebuie 60 PC pentru tot anul. Dar du-te si intreaba la secretariat daca vrei sa fii mai sigur, nu aici.