| Tito_8587 a întrebat:

Salut,. cine imi da un program pentru a anvata engleza.adica eu scriu an romana si am traduce vocal! dau funda

Răspuns Câştigător
| 9gag a răspuns:

Incearca cu Google translate: www.translate.google.com pui sa iti traduca din romana in engleza, scrii cuvantul il vezi cum este scris in engleza si ai si o optiune de a citi acel cuvant tradus. Apesi pe buton si totul se rezolva. Succes

6 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Nu e corect sa scrii,,imi da'', ci,,imi da'', nu,,a anvata'', ci,,a invata'', nu,, an romana'', ci,, in romana''.

| mefree2fly a răspuns:

Incearca pe google translate.Merge,numai nu-ti traduce bine de fiecare data.

| asdasdsada a răspuns:

Fi atent nu cred ca exista asemenea program dar sti ce trebuie sa faci downloadeaza un film careti place uitate de cateva ori la el cu subtitrare si dupa fara subtitrare non stop la el fara subtitrare si o sa vezi ca o sa stii foarte bine engleza fundita?

| Tito_8587 explică:

Ma didi du-te si fa plangere pe alte forumui call meu.nu ma plctisi. ia acum am scris corectbatting eyelashes_...rolling on the floor call meu

| anana1995a a răspuns:

Incearca la Google traducere...traduci din romana in engleza si apoi dai la "ascultati" si iti zice una cum se citeste si ai si traducerea, cred ca inveti mai usor asa

| Alex215 a răspuns:

Foloseste google translate ca ii cel mai usor.