| bombonikahhdhga a întrebat:

Cine ma poate ajuta:Am lipsit la scoala si nu stiu cum sa scriu o foaie pentru a spune profesoarei de ce am lipsit! Va rog sa imi dati citeva exemple.P.S

2 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Absentele se motiveza pe baza unei adeverinte medicale semnate si parafate de medic.
IDar am inteles ca in unele scoli se pot face unele scutiri,, de mana ''Nu mai mult de 2 zile
Si hartia trebuie scrisa de unul din parinti
Subsetanta (numele mamei tale), mama elevului (numele tau) rog sa-i motivati absentele pe motiv de... aici scrii motivul
REPET. Intreaba mai intai dirigintele clasei daca asfel de scutiri sunt permise la voi in scoala!

| Loli123 a răspuns:

Dacă ai lipsit o perioadă mai mare de 3-4 zile trebuie să ai o adeverință medicală. Merge un părinte de-al tău la medicul de familie și în 5 minute gata. Însă dacă lipsești 1-2 zile poți ruga un părinte să scrie astfel :

" Subsemnatul/ subsemnata ( ), părinte al elevului/ elevei ( ) rog să scutiți elevul de la ora de ( ) pe motivul că acesta ( )."

Dar mult mai simplu este să vorbești cu diriga/ dirigul tău și motivează el / ea absențele. La noi așa se procedează.