| danut93 a întrebat:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu tema la romana? Am de facut un eseu despre "prietenia dintre doua spirite infratite prin cultura umanista si prin cunoasterea vietii:misionarul francez si fiul de voievod roman".happy. Multumesc anticipat!kissofer funda plus votlove struck

3 răspunsuri:
| 5catei a răspuns:

Hai ca te rezolv eu:este vara. iarba verde era turtita de picioarele romanilor.fiul de voievod se duse pana la granita si se uitara prin inprejurimi.el observa ca o ceata de osteni se indreptara fix se tara lui.el se dusera la tatal sau si ii da vestea. voievodul suparat i-si lua sabia si se dusera la lupta lundusi cu el si armata.soldati care luptau romani erau chiar francezi.insa misionarul francez il vazu pe fiul voievodului si opri razboiul.il avea in inima ca un frate chiar daca debe se vazura.se dusera la el si ii spuse:
-tu esti fiul voievodului?
fiul voievodului spuse:
-da, sunt fiul voievodului.cine intreaba?
-misionarul din franta.
de ce ai oprit razboiul? spuse fiul voievodului.
-pentru ca imi esti ca un frate voievod in devenire. spuse misionarul
-si tu mie! exclama voievodul in devenire.
ei bine ce zici sa ne distram? spuse misionarul.
-bine, dar mai intai sa vad ce spune tata.
-bine. spuse misionarul
cand fiul ajunse la tata si il intreba daca il lasa tatal nu a fost de acord.dar fiul nu se lasa pana nu a vrut si tatal il intreba din 1-1 minute daca vrea.pana la urma voievodul a vrut.
mersese la misionar si ii spuse ca il lasa tatal lui.s-au distrat pana s-a lasat noapta cand fiecare s-au dus la caselele lor.si asa a fost acea zi de vara. imi dai funda plz?

| 5catei a răspuns:

Si ca vreau eu iti dau si ceva amuzant s-ar putea sa-l sti http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s01-ep20-mazga/

| 5catei a răspuns:

Http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s01-ep20-mazga/ ti-l-am dat ca asa am vrut eu dar sper ca imi dai o funda