| AlexandruInu a întrebat:

Salut comunitate, dupa cum stiti incepe scoala...Anul acesta sunt clasa a 10-a la protectia mediului. Clasa a 9-a nu pot sa zic ca am terminato rau, dar nici cum am vrut. Am decis sa imi schimb viata sa fiu mai dedicat, dar imi lipseste ambitia, poate vi se pare ciudat ce va intreb...Cum pot sa imi starnesc ambitia asta cum sa fie din ce in ce mai mare, stiu ca tine de mine dar am nevoie de un impuls.

Răspuns Câştigător
| imaseeker a răspuns:

Ambitia nu creste in copaci. Poti sa o starnesti doar in situatii limita. Eu de exemplu am ramas blocata intr-un circuit de catarare si nu era nimeni in jur care sa ma ajute, plus ca nu sunt cine stie ce fortoasa, dar stiam ca trebuie neaparat sa ajung sus ca altfel imi rugam moartea. Insa cu planurile de viitor, cum ar fi cariera, daca nu faci ceva la care chiar te pricepi ai degeaba ambitie. Alege si fa ceea ce iti place si nu vei fi nevoit sa muncesti niciodata crede-ma. O vei face pur si simplu din placerewinking

3 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

Simplu.

Te gândești ca repeți anul.
Pici bacul.
Ajungi în Spania, Italia, Franța, Germania...

| Andersen2k18 a răspuns:

Pai pur si simplu iti pui un ideal, un scop pentru ce sa fac asta? Si dupa iti poti spune: ''Vreau sa invat mai mult ca sa imi iasa media mai mare'' Si apoi iti vei strani singur ambitia.Totul vine practic de la tine, daca ai vointa desigur.

| tril a răspuns:

Pai cum, lasi pe x-ulescu sa te intreaca? Exclus! Te pui cu burta pe carte sa-i arati ca tu esti mai bun.