| pinteapetru001 a întrebat:

Salut comunitatea TPU doresc sa ma inscriu la profilul electronica automatizari in ce consta acest profil, imi va fi foarte greu? Ce ore voi avea, cate ore de fizica voi avea? Mi-a spus o cunostiinta ca in clasa a X va trebui sa aleg intre 2 plane parca aparate si echipamente si retele de comunicatii. Va rog fiti seriosi, acesta va fi viitorul meu. Multumesc anticipat tuturor care se vor stradui si ma vor ajuta!
EDIT: Bacul din ce il voi da si ce nivel de matematica voi studia? happy

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Eu am terminat electronica si automatizari, (tehnician de telecomunicatii), din cate imi aduc aminte erau 3 ore de mate si 3 de romana pe saptamana, 2 ore de engleza si 2 de franceza, o ora de chimie, 2 de fizica.
Nivelul de dificultate depinde de liceu/profesori, eu am fost la un liceu mai usor sa zic asa, nu m-am stresat cu invatatul prea tare cu toate ca treceam cu 9.1 9.05 cam asa de la an la an si la BAC am avut media 8.05, de retinut, nu faci informatica iar la BAC primesti subiectele de M tehnologic, cele mai usoare, daca te duci la o facultate la care ai nevoie de mate si de informatica iti va fi greu, iti zic asta din propria experienta, deoarece dupa liceu am ales robotica.
Profilul ce vrei sa-l alegi este foarte bun, daca nimeresti profi buni chiar inveti ceva, vei avea si ore de practica, posibil 2-3 saptamani din vacanta de vara sau in timpul semestrului (eu am reusit sa merg in strainatate sa fac practica prin programul Erasmus, intereseaza-te!) si daca liceul este colegiu atunci primesti si un atestat dupa ce promovezi, mai iei si BAC-ul si te poti angaja destul de convenabil daca te descurci si stii sa te remarci, recomand sa te angajezi oriunde poti pe timpul verii daca nu ai de gand sa faci si facultate pentru a-ti face CV-ul cat mai bogat si bineinteles pentru experienta. Daca te tii de invatat profilul este super! Mie mi-a placut foarte mult. Cat despre treaba cu alesul, n-am avut de ales nimic, acum difera de la liceu la liceu cum sunt organizate treburile.
Bafta!