In momentul actual, media conteaza 25%, ceea ce e considerabil. Mie aia 25% mi-a ridicat media de la 8, 75 la 8, 90. Dar este posibil sa se schimbe. cand eram eu in clasa a 5-a media conta 50% si pana sa dau examenul a ajuns 25%. Din cate stiu, profilul de filologie are in general cea mai mica medie, deci ai sanse. Insa iti recomand sa tragi tare. Nu am avut pana in clasa a 9-a media generala sub 9 si m-a ajutat. Daca crezi ca intr-a 7-a o sa termini cu 8 atunci intr-a 8-a o sa termini cu mai mult. Pentru ca in clasa a 8-a o sa fie lejer. Profii o sa te lase sa inveti la mate si romana si materia in mare se repeta. Dar succes mult in continuare.
Conteaza doar 25%! Conteaza foarte mul ce note obtii la capacitate! Ideea este sa inveti cat mai mult la romana si matematica! Succes!
Salut,eu sunt a8a si structura de anul acesta este tot cu 25% media din 5-8 si 75% de la examen, o medie din 5-8 te poate ridica si cu aprox 20 de sutimi asa cum l-a crescut si pe melkittenqueen, asa că trage tare sa acoperi media aia din a5a ca nu stii cat v-a valora media la anul, s-ar putea sa conteze 20% sau peste 25% sau tot 25%