Structura de BAC s-a modificat în fiecare an în ultimii 30 de ani, mai mult sau mai puțin, dar în fiecare an. Nu poți ști cum va arăta BAC-ul peste 5 ani, mai ales 10. Pentru că metodologia e proastă, programa e proastă, iar ei vor să cârpească în loc să se adune toate partidele, să stabileasca o metodă bună pentru 10 ani și s-o păstreze așa indiferent ce guvern va veni.
Cât despre dreptul fiecăruia la viață privată, există o normă GDRP al Consiliului Europei iar ministerul a fost sesizat în legătură cu asta de către un organ public și o organizație non-profit. N-au avut încotro. Și așa e bine, de ce să îmi urmărească mie viața oricine îmi găsește numele pe net?
Din datele de acolo poți urmări întreaga viață a unui om. Așa am aflat cu o cheamă pe o fostă feblețe de-a mea după ce s-a maritat. Aceleași date publice de la BAC au fost necesare la primărie pentru Cununia Civilă. Am aflat cum îl cheamă pe soț, și am căutat-o pe Facebook cu numele lui de familie. Primul rezultat a fost ea. Ți se pare normal să poți urmări viața cuiva așa? Mie nu, acum, la anii ăștia și cu mintea asta.