| Yufeny a întrebat:

Cum ar trebui sa arate in opinia voastra,profesorul de limba si literatura romana la meditatie?
Ma refer la stilul de predare, la ce metode abordeaza.Profesoara mea cu care fac pregatire preda binisor,dar eu as vrea pe cineva cu mai multa experienta, pentru pregatirea examenului de bacalaureat.Eu cam invat de frica la ea. Mama nici nu vrea sa auda sa fac cu altcineva.Voi ce imi sugerati?

Răspuns Câştigător
| Zacase a răspuns:

Vorbind de BAC aici, o sa presupun ca esti cel putin clasa a 11-a. In primul rand, daca ai 18 ani, ce mai conteaza ce zice maica-ta? Daca nu vrea sa auda nu te mai duci la pregatire la profesoara aia si de voi, de nevoie va trebuii sa cedeze. In al doilea rand, nu stim ce profesori ai in zona. Daca cunostii si altii, si crezi ca predau mai bine, schimb-o pe actuala. Daca nu cunosti, ghinion straight face

1 răspuns:
| Baciu_Maria_1993 a răspuns:

Hei, sunt doar clasa a saptea, dar sincer... mama ta chiar ar trebui sa te asculte. Daca nu iti place, cauta pe altcineva. Tu singura. Intereseaza-te de o profesoara mai buna sau un profesor, iar cand esti ferm convinsa, vorbeste-i si mamei tale despre dansul/ dansa. Sper ca am fost de ajutor.