| myself a întrebat:

Salut, cum demonstrez ca un text la prima vedere este epic? adica imi trebuie pentru maine la teza[e posibil subiectsad ]si am cautat pe net dar unde gasesc modele e ceva de genu,, Astfel, aflăm că,,,,,,,,,,
Din punct de vedere spaţial, cititorul poate intui imaginea unui decor rural/urban etc, ce are în prim-plan ca reper... Temporal, există câteva detalii specifice:.../." Deci nu imi pot da seama ce sa scriu in spatiile punctate deci daca puteti sa ma ajutat faceti ceva de genu asta dar in loc de spatii sa scrieti in paranteza cam ce ar trebui sa scriu, ma refer la ceva de genul : blablabla astfel incepand cu (si aici povestesti) asta a fost un exemplu MZ

Răspuns Câştigător
| Schnitzel a răspuns:

Mai nu stiu cum va preda voua, dar eu stiam ca asa demonstrezi ca un text este epic: Introducere: un scurt,, preview" al textului
Cuprins: a) spui cel putin 4 trasaturi:[are un narator 2. modul de expunere predominant este naratiunea 3. participa personaje 4. se relateaza intamplari 5. actiunea esti fixata in timp si spatiiu si 6.are un subiect ce se poate relata]
b) motivezi cu exemple din text trasaturile pe care le-ai scris[dintre care subiectul operei adica rezumatul il pui obligatoriu]
Concluzia: avand in vedere trasaturile evidentiate mai sus putem afirma ca opera,, titlul" de autorul x apartine genului epic.