Mate scuze dar esti in mintile tale.Filologia este numai cu limbile straine.Nicio mate ma.NUMAI LIMBI STRAINE si materile importante germana italiana spaniola si restul
Da,foarte multă mate 2 ore pe săptămână! Filologia este profil uman unde materiile importante sunt româna,engleza,franceza,latina,istoria,geografia.Dai teză la română,alegere dintre istorie şi geografie,engleză şi latină. Bacul din istorie, geografie(alegere sau ambele), româna, engleza, franceza.
Depinde mult de liceul in care esti. Matematica mai mult ca sigur nu. Franceza da. Importante sunt: romana, limbile, istoria, geografia, latina. Bacul din cate stiu eu se da obligatoriu la: romana, engleza, istorie si optional la ceva gen geografie sau stiinte sociale, cred
Bună!
Nu faci multă matematică ci puţină. Se face franceza şi alte limbi: româna, engleza, latina. Materiile importante sunt româna, engleza, latina, franceza, istoria, geografia etc. Bacul se dă la limba maternă adică română, la o limbă străină adică engleza, la istorie şi geografie.
Succes!
OctaviaT întreabă: