Pe lângă aplicaţia Duolingo care deja a fost recomandată de câteva persoane (şi pe care o recomand şi eu), îţi sugerez să te uiţi la filme în engleză şi cu subtitrare tot în engleză. De asemenea, ascultă melodii în engleză. Chiar te ajută.
Aplicatia Duolingo are asistenta in limba romana si poate fi accesata atat pe pc/laptop (din browser), cat si pe telefon (ca aplicatie). E o platforma interactiva, cu imagini, text si sunet, care te poate ajuta in procesul de invatare a limbii engleze.
Accesul e gratuit. Iti creezi un cont de acces si te pui pe studiu.
Http://www.librarie.net/......ia-a-ii-a-
Dictionarul acesta îl am și eu este foarte avansat conține și gramatică tot ce vrei
Si cuvinte foarte multe.
poti da comandă dacă dorești cartea îti va veni prin poștă și îl vei ridica cu buletinul.
Din câte știu când am luat acest dictionar
De pe acest site am plătit taxa 14.9 lei
Taxa de poștă.
dar poti suna și tu pentru a întreba te asigur că cei de la librărie.net sunt foarte corecți în ceea ce privesc produsele. Mereu am făcut comenzi de pe acestă librărie online și nu am avut probleme niciodată sau întârzieri.
Sper că te-am ajutat dacă vrei să înveti engleză fără alte mijloace grele aplicații, duolingo, etc vei învăța direct din sursă sigură Dictionar Academic englez român.
Contine atât engleză Americană cât și Britanică
Sau dacă nu mai este un dictionar la fel de avansat cu tot cu gramatică cuvinte foarte multe dacă ești interesat suni la ei pe site. Eu am și acest dictionar dar poate îl dorești și tu click mai jos sau copiază linkul.
http://www.carte-engleza.ro/......dictionary
Success!
Poti cauta o aplicatie pe telefon pe magazin play si dai la grad incepator si te va ajuta mult.depinde cat de mult stai pe acea aplicatie.
Incearca aplicatia Duolingo, pe mine chiar m-a ajutat. In timp ce incerci aplicatia urmareste filme in engleza, fara subtitrare, incercand sa iti dai seama ce inseamna, sa intelegi. Vorbeste in engleza cu persoane care cunosc aceasta limba, de asemena roagale sa te si ajute. Ai putea sa iti cumperi si un dictionar in engleza. Sau fa niste cursuri.
Sper ca te-am ajutat!