Dacă știi că poți mai mult de 7, bine, e dreptul tău să contești nota primită pe nimic. Însă dacă nu este așa, mai bine nu mai faci nimic, mai ales că poate o să-ți dea un test/ o să-ți pună întrebări la un nivel de dificultate mai ridicat, numai să se "răzbune". Părerea mea...
Testul pe care l-au dat colegii mei mi s-a părut foarte accesibil, aș fi putut lua un 8-9, să nu zic neapărat 10, că de obicei fac și greșeli de neatenție și se scade din punctaj. Dar mai mult de 7 știu că sigur aș fi luat, dar aveți multă dreptate cu răzbunarea, s-ar putea să-mi dea ceva de olimpiadă și să nu mai trec deloc... ce să mai zic, vreau și eu să îmi apăr drepturile, dar nu se poate din păcate, exidtă doar scrise.
Te înțeleg perfect. E fi foarte frustrant să te trezești cu o notă pusă din burtă când știi că poți să iei mai mult. Dar trebuie să iei în calcul și varianta asta și cea în care i se pune pata pe tine și te ține minte.
Și nu e nevoie să mi te adresezi la persoana a II plural , suntem de vârste apropiate, poate chiar de aceeași
Și e foarte bine că vrei să-ți aperi drepturile, dar știi cum e... mai mult pe foaie și mai puțin în realitate.
Te sfatuiesc sa vorbesti intai cu profesoara de chimie, nu sa-i trimiti mesaj pe telefon, ca nu-i prietenea ta de joaca.
Dupa ce vei avea o convorbire respectuoasa, vei intelege ce s-a intamplat si de ce ai fost notata asa.
Daca dupa convorbirea cu ea nu esti multumita, poti sa-i faci reclamatie la directorul liceului.
"astăzi m-am trezit cu o notă de 7 pe absolut nimic."
in loc să-i zici "merci"
Ești tu de 7 la chimie?
Prima data contactezi dirigintele. Apoi exista director al scolii pe care il poti contacta. Iar peste director este inspectoratul scolar din judetul tau.
Raluca0206 întreabă: