| cristian51090 a întrebat:

Salut.Cum se le spun parintilor ca am luat un 8 la limba franceza? Dau funda la cea mai buna idee.

Răspuns Câştigător
| robytzu96 a răspuns:

Zici si tu, nu va suparati dar n-am fost pregatit am gresit, voua nu vi s-a intamplat niciodata. Promit ca nu o sa se mai repete.

10 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

8 e nota mica? happy Nu, nu e mica. Zi-le "profesoara a venit azi nervoasa la ora si a inceput sa ne asculte, a pus un 3, un 5, si un 7. - Si tu cat ai luat? -Eu am luat 8. -Bravo! "
Vezi, cea mai buna minciuna nu e adevarul, ci adevarul care te face special.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar ce are nota 8? nici nu vreau sa stiu sub ce stres esti zilnic cu parinti care ar putea sa te certe pentru un 8, nu e deloc sanatos

| DenisIonut01 a răspuns:

Le spui Adevarul fara ezitare, nu este o nota mica. Sa te vad cand iei 2 sau 4 cum faci sa le spui.

| drogh a răspuns:

Nu este o notă rea un 8. Le spui că ai greşit şi vei încerca să te revanşezi învăţând mai mult şi străduindu-te.

| ๖ClaSSic a răspuns:

Le spui adevarul, doar nu o sa te pună acum să dormi pe preșu' de afara ca ai luat un 8 la franceză laughing In plus, nu e o nota deloc rea thinking Le spui ca n-ai fost pregatit și ca ai greșit, asta este... se mai intampla. Și hai să fim serioși... cine nu a luat o notă 'mică' in viața lui? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| andutzaorigami a răspuns:

Te plimbi si in mers spui incet:Am luat un opt la franceza.Iar cand diriga ta/dirigu tau ii cheama la scoala si te intreababig grine ce nu leai spus de acel opt? Spui:Ce? Nu v-am spus? Ba da v-am spus.Dar nu ati auzit voi laughing)))))))))))))))))))

| AppleAdy a răspuns:

Spune Adevarullaughing) Ce pot sa iti faca? Cel mai grav lucru ar fi sa iti ia telefonul si Pc-ullaughing)

| madi64 a răspuns:

Le spui ca colegii faceau galagie si tu te-ai putut concentra

| Chymy a răspuns:

Asa i zici mie imi merge : Mami am luat un 8 la franceza pentru ca colegul meu de banca(cum il cheama ) ma stresa si doamna ne-a dat putin timp!

Întrebări similare