Zici si tu, nu va suparati dar n-am fost pregatit am gresit, voua nu vi s-a intamplat niciodata. Promit ca nu o sa se mai repete.
8 e nota mica? Nu, nu e mica. Zi-le "profesoara a venit azi nervoasa la ora si a inceput sa ne asculte, a pus un 3, un 5, si un 7. - Si tu cat ai luat? -Eu am luat 8. -Bravo! "
Vezi, cea mai buna minciuna nu e adevarul, ci adevarul care te face special.
Dar ce are nota 8? nici nu vreau sa stiu sub ce stres esti zilnic cu parinti care ar putea sa te certe pentru un 8, nu e deloc sanatos
Le spui Adevarul fara ezitare, nu este o nota mica. Sa te vad cand iei 2 sau 4 cum faci sa le spui.
Nu este o notă rea un 8. Le spui că ai greşit şi vei încerca să te revanşezi învăţând mai mult şi străduindu-te.
Le spui adevarul, doar nu o sa te pună acum să dormi pe preșu' de afara ca ai luat un 8 la franceză In plus, nu e o nota deloc rea Le spui ca n-ai fost pregatit și ca ai greșit, asta este... se mai intampla. Și hai să fim serioși... cine nu a luat o notă 'mică' in viața lui?
Te plimbi si in mers spui incet:Am luat un opt la franceza.Iar cand diriga ta/dirigu tau ii cheama la scoala si te intreabae ce nu leai spus de acel opt? Spui:Ce? Nu v-am spus? Ba da v-am spus.Dar nu ati auzit voi )))))))))))))))))))
Spune Adevarul) Ce pot sa iti faca? Cel mai grav lucru ar fi sa iti ia telefonul si Pc-ul)
Asa i zici mie imi merge : Mami am luat un 8 la franceza pentru ca colegul meu de banca(cum il cheama ) ma stresa si doamna ne-a dat putin timp!