Nu stiu daca pe ei ii intereseaza. stiu ca m-am interesat si eu odata despre chestia asta si acum am dat iar un google si am gasit asta intr-un regulament al unei facultati "Consiliul facultăţii are dreptul să aprobe "îngheţarea" anului universitar, cu excepţia anului I, cel mult pe o durată de 2 ani, dar nu consecutivi"
Exact asa se numeste
a ingheta anul. Opresti totul, iar de la anul revii
Nu stiu daca poti ingheta anul daca esti anul 1 pentru ca nu prea isi are rostul. La anul tot primul an o sa fii deci poti sa te reinscrii.
Mhm, dar asa trebuie sa dau din nou admiterea
Aham, multumesc mult
Nu stiu daca pe ei ii intereseaza. stiu ca m-am interesat si eu odata despre chestia asta si acum am dat iar un google si am gasit asta intr-un regulament al unei facultati "Consiliul facultăţii are dreptul să aprobe "îngheţarea" anului universitar, cu excepţia anului I, cel mult pe o durată de 2 ani, dar nu consecutivi"
Se poate ingheta anul dupa ce termini primul an de facultate. ulterior, dupa 1 an de pauza revii in anul 2
Mmm, pai cred ca se poate ingheta anul cand profesori fac greva, cred ca nu am trecut prin asta.
Se poate. Trebuie sa inchei semestrul fara nici o restanta probabil.
Ce trebuie sa faci este sa mergi la secretariatul facultatii tale si doamnele de acolo iti vor explica ce trebuie sa faci si vei completa o cerere la decanul facultatii in care va trebui sa dai o explicatie, "de ce" si cam atat. Probabil va trebui platit anul integral.
Succes.
Trebuie sa faci o cerere catre decan pe care sa o predai la secretariat. Daca decanul o aproba, si o sa o aprobe, anul este inghetat. S-ar putea sa fie o cerere tip, dar nu stiu sigur. Intreaba la secretariatul facultatii ei te vor ajuta mai mult.
Se poate daca sunt in anul 1? asta ma intereseaza in mod special
Da, se poate.