| NekoLoriichan3 a întrebat:

Cum v-ați descurcat într-a 11-a la simulările de bac?
Notele obținute se trec în catalog?

11 răspunsuri:
| nutuxcristian a răspuns:

Notele de la simulari, nici in a XI-a, nici in a XII-a, nu se trec in catalog. Inainte se dadeau simulari doar in clasa a XII-a, cu cateva luni inaintea BAC-ului. Acum, din motive europene banuiesc, se dau simulari si in clasa a XI-a pentru stimularea elevilor cu privire la invatamantul preuniversitar si pentru performarea cunostintelor actuale.
Simularile sunt mai grele decat examenul propriu-zis pentru a "pune elevii la treaba".
Succes!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Teoretic, NU ar trebui să se treacă notele în catalog!

"Rezultatele obţinute de elevi la simularea Evaluării Naţionale şi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat nu se consemnează în catalog." - SURSA :
http://edu.ro/index.php/pressrel/20919

Dar, practic, profesorul face ce vrea :(

În general, aceştia vor trece notele în catalog pe motivul că, dacă tot se "obosesc" să vă corecteze lucrările, să vă treacă şi nota ( ca să nu fie nevoiţi să vă mai dea un test suplimentar pentru notă )...

Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam prost, dar sincer nici nu m-am pregatit prea mult.La mine a fost la alegere.

| NekoLoriichan3 explică (pentru anonim_4396):

Eu sunt la stiinte sociale, si nu stiu daca pot alege sau nu;
am o presimtire ca nici eu n-o sa fiu pregatita laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru NekoLoriichan3):

Eu sunt pe profil economic.Am dat la mate si la romana.Intr-a 12-a o sa dau si la o a treia materie.

| Tinna666 a răspuns:

Eu am picat la simularile din clasa a11a si crede-ma ca subiectele la a 11a au fost mai grele ca la a12a.sunt facut special sa sperie copii si sa ii puna cu burta pe carte...asa ca nu iti face griji, ru am dat bacul anul acesta si l-am luat cu nota mare tongue legat de trecutul in catalog, cei de la minister au interzis trecerea notelor in catalog dar profesorii fac ce vor ei, la mine la clasa de exemplu la niologie s-au trecut...deci depinde de profesor happy

Răspuns utilizator avertizat
| NekoLoriichan3 explică:

Mersi de răspunsuri :* big grin
aa da:ati putut sa alegeti la ce materii vreti sa dati sau nu?

| NekoLoriichan3 explică (pentru Alexander97):

Da,sunt la stiinte sociale;
deci la romana si istorie e obligatoriu.
si celelalte gen geografia, engleza, sociologia?