Buna:*este o medie foarte buna si daca o ti asa pana in clasa a 8 vei avea sanse mari sa intre la un liceu bun.La sfarsitul primului sem din am avut 8.50,sunt clasa a 11.Bafta in continuare:*
E ok gandeste-te ca puteai sa o ai mai mica, eu in clasa a6a am avut media 10
Si eu is a 6 sea si am avut 9, 61
in primurand SCOALA NU E BUNA DE CEVA daramite mediile...
lol
fundita?
Mnu stiu ce sa zic.si mie mi-a iesit numai 9.29 in clasa a7a.in a5a si a6a erau peste 9.40
Salut
eu in a 5-a am avut 10 pe linie, a 6-a 9, 93 ca am incheiat in ambele semestre 9 la muzica, si acum pe sem 1 tot 10 pe linie ca m-am scapat de profu ala tampit
Eu am avut 9.45 in clasa a cincea, 9.90 in a sasea si in a saptea 9.98.Sa stii ca e foarte buna media.O fata a intrat la liceu cu 7.50.
A 6a mi se pare cea mai grea clasa din generala Eu am avut 9, 41 Deci e buna media
Este foarte buna te va ajuta pentru a 7 nu stiu ca eu pe sem 1. (adica anul acesta)am avut 8.33
Conteaza pentru atmitrea la liceu, depinde cam pe ce loc te clasezi in clasa ta. Eu in 6-a cred ca am avut 9, 60
Conteaza mult,incearca sa o mai cresti daca poti, nu iti strica la nimic, ba din contra.
Media claselor 5-8 conteaza in proportie de circa 50% la media de admitere la liceu. Deci da, este buna de ceva. 9, 53 am avut eu intr-a 6`a
anonim_4396 întreabă: