| mucificatorul201 a întrebat:

Salut, daca am luat media sub 8.5 in semestrul 1 dar semestrul al doilea 8.7, mai iau vreo bursa?
Sunt la liceu din sectorul 1

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă ești și șef de promoție, sigur iei

| ancaval a răspuns:

Păi ce bursă vrei? Eu știam că la bursă trebuie medie bombă, un 9, 70/9, 80/hai un 9, 50.

| morfeo a răspuns (pentru ancaval):

Nu e chiar asa. Acum se dau burse pentru mediile. 8.50, 9 sau 9.50. Deci el s-ar incadra la 8.50 cred

| ancaval a răspuns (pentru morfeo):

Ce? Pentru 8, 50?
Corect ar fi să primească bursa unul cu media de la 9, 50 în sus, ăla merită, chiar merită o recompensă.

| mucificatorul201 explică (pentru ancaval):

Omule te am intrebat un lucru, tu raspunzi la intrebare.
Nu imi pasa mie cum erau pe vremea ta media de bursa, si sa stii ca pentru 8.50 muncesti, si muncesti mult mai ales la liceu unde notele nu se dau dupa ochi frumosi
Si am aflat acum, se da 1200 lei pentru media 8.50-9.49 si 1600 lei pentru 9.50+
Frumoasa viata in sectorul 1 nu?happy

| ancaval a răspuns (pentru mucificatorul201):

Știam eu că NU îți pasă ție alte detalii, că na...e la modă atitudinea asta de... înțelegi poate!

Și da, frumoasă viața, mai ales când "primești", tot ești un zâmbet.

| RKBlue a răspuns:

Nu stiu cum e la liceul tau(sau daca nu e cumva la fel peste tot), dar la noi nu prea conteaza media generala.Conteaza sa te incadrezi intr-un top(la noi e un top de vreo 8 copii, caci scoala si liceul au 800 de elevi)
Alte burse nu se pot lua in cazul in care esti corigent pe ambele semestre.
Cel mai bine intreaba-ti diriginta sau directorul(directoarea) si te pot lamuri.

| Reghqen a răspuns:

Da, ancaval are dreptate, și eu tot așa știam, ca trebuie media foarte de mare(peste 9).