| FlorjnAndrei12r a întrebat:

Salut! Daca am ramas corigent pe un semestru, primul semestru [media 8] si pe al doilea [media 4]p ot primi bursa pe al doilea daca am ramas cu 4 dar media generala este 6? Si am si media 8, 50. Dau funda

Răspuns Câştigător
| MeisterSchnitzel a răspuns:

Pe primul semestru garantat iei! Pe al doilea cred că vei lua, dar depinde de media semestrială. Nu cred că are ceva că ai rămas corigent.

2 răspunsuri:
| MeisterSchnitzel a răspuns:

Deci în primul semestru ai avut media generală 8, nu? Pentru a primi bursă de merit trebuie ca media generală pe semestru să fie egală sau mai mare cu/de 8, 50! Media obținută în primul semestru îți asigură sau nu bursa pe cel de-al doilea semestru.
Din nou, dacă pe al doilea semestru ai media generală 4, înseamnă că ai media anuală 6. Cum media anuală decide dacă vei lua bursă anul școlar următor iar media ta este 6, deci nu se încadrează în termenii menționați mai sus. Îmi pare rău, dar nu vei lua bursă!

| FlorjnAndrei12r explică (pentru MeisterSchnitzel):

Scuze voiam sa zic ca am avut media semestriala 8, 50. Am la mate pe semestrul intai media 8 si pe al doilea 4. Iau bursa de merit?

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru FlorjnAndrei12r):

Pe primul semestru garantat iei! Pe al doilea cred că vei lua, dar depinde de media semestrială. Nu cred că are ceva că ai rămas corigent.