| David4ever a întrebat:

Daca doresc sa fac modulul pedagogic dupa ce am terminat licenta si masteratul, pot sa fac nivelul 1 (initierea) cat si nivelul2(aprofundare) comasate pe perioada unui singur an de studiu ( ma refer la ubb cluj)? Orice alta informatie legat de acest subiect este un ajutor. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut.Asa credeam și eu că 1-8, dar de fapt, e de la clasa 0 până la clasa a 10-a, iar cei cu nivelul 2 pot preda și la a 11-a și la a 12-a.

10 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Eu sunt înscris la modulul pedagogic și îl termin la sfârșitul lui iunie.Pai vei fi la studii postuniversitare, așa sunt și eu.Am terminat facultatea in 2016. Aaa, dar nu ai cum sa faci doua nivele într-un singur an. Faci nivelul 1 într-un an și nivelul 2 in alt an, pentru că la sfârșitul fiecărui nivel se da un mic examen.Eu așa știu.Succes!

| David4ever explică (pentru Floreenofficial):

Ai inceput cu modulul1 si doresti sa faci modul 2 sau acum termini cu modulul 2?

| Floreenofficial a răspuns (pentru David4ever):

Nu,acum termin modulul 1 și mă voi opri că m-am saturat de învățat și în iulie am examen scris de titularizare și e o grămadă de învățat, de-abia aștept să scaaap!

Salut, si tu efectiv, dupa examenul de titularizare modul 1, ai postul de profesor clasele 1-8?

Bun, si tu din toamna esti angajat de ministerul educatiei la o scoala in apropiere de tine (din acelasi judet) sau poti alege si in alt judet?

E cale lungă până la a fi angajat.Nici nu știu dacă voi lua examenul. sad

Ce presupune calea asta "lunga"?

Salut.Asa credeam și eu că 1-8, dar de fapt, e de la clasa 0 până la clasa a 10-a, iar cei cu nivelul 2 pot preda și la a 11-a și la a 12-a.

| Claxon987 a răspuns:

Da, daca poti sa tii ritmul, sa platesti toate taxele, sa te prezinti la toate examenele si pentru anul 1 si 2 si la toate cursurile practice, se poate. Trebuie sa faci si o cerere pentru aceasta situatie exceptionala care trebuie argumentata, aprobata de decan.

| David4ever explică (pentru Claxon987):

Nu ma refer la anul 1 si anul 2, ci ma refer la modulul 1 care in mod normal este pentru nivel licenta(3 ani) si modulul 2 care e nivel masterat (2 ani) eu astea doua doresc sa le fac comasate de tip post universitar intr-un singur an gen un semestru primul si un semestru al doilea.

| johnny1sibianul a răspuns:

Eu sunt în anul 1 și încă nu ni s-a spus de continuare și în anul 2 a acestui modul. Deci, da!