| dannyadmin a întrebat:

Salut, daca imi fac un card visa si nu am 18 ani si ma inregistrez pe bwin.com unde se zice ca sa ai minim 18 ani pentru pariuri inline, ei ma pot gasi in vreun mod ca eu nu am 18 ani si sa-mi suspendeze contul sau nu, si daca da ce amenzi pot primi, merci astept un raspuns de la cei care se pricep in asa domeniu big grin?

3 răspunsuri:
| floryn010 a răspuns:

Da, poti fi gasit de cei de la bwin.com. Daca iti faci contul cu datele tale personale (chiar si daca nu ai 18 ani) cand vor verifica probabil iti vor suspenda contul. Nu stiu ce sa zic de amenzi, probabil exista si posibilitatea asta. Eu cred ca daca iti suspenda repede contul nu iti vor da amenda, dar daca il vei folosi mai mult timp e posibil sa risti. Cauta la termeni si conditii de inscrierea partea cu frauda si amenzile happy Sfatul meu este sa iti gasesti un prieten major care sa iti fie partener in tentativa ta. Ar fi mai usor si de ce nu poate profitabila (evident impartiti profitul)

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa faci asta, te pot gasi destul de usor, verificand cardul(la banca trebuie sa dai datele tale reale iar cardul va fi unul de tip junior). Declarand date nereale savarsesti infractiunile de fals in declaratii si uz de fals si te expui la sanctiuni penale. Poti sa-ti rogi un parinte sa-si faca un card si tu sa faci pariurile. Numai bine!

| gojira a răspuns:

Recomand www.5predictii.ro am abonament de 3 saptamana si am scos un profit de 14 milioane pana acum, cu 2 milioane pariati pe fiecare meci.