Deși nu e corect. Dar, asta e. Mă gândesc și la o altă modalitate de cazare, daca vor fi iar cursuri online, și seminarii cu prezenta fizica. Anul trecut, au fost mai puține locuri de cazare la cămin, iar întărite au avut cazurile sociale, orfanii și ci care nu puteau face cursuri online la domiciliu.
Da. Și eu care credeam că am scăpat definitiv. Az mi-am făcut analizele și am auzit asistentele și medicii vorbind despre suplimentarea locurilor de le secția covid, și mai spuneau și că iar, poate, va deveni vaccinul obligatoriu. Deși acum vreo două luni au spus că acest virus va fi tratat precum o răceala obișnuită.
Propriu, logic...
Cel mai probabil va avea incuietoare, dar fără cheie, pentru că se pierd foarte ușor. Mâine ne întrebi dacă ai pat propriu?
Dacă îți faci griji ia-ți un seif, sunt dulapuri cu cheie dar sunt la fel astfel dacă cauți cheia de la alt coleg se găsește și o cheile la dulapul tău și se mai fură din dulap aoleu. Mai bine-ți iei o cutie de valori de la bancă.
Depinde in totalitate de camin, poti avea dulap la comun, dulap propriu fara cheie, cu cheie etc. Cel mai bine cauti opinii pe grupurile de Facebook ale facultatii legat de camine, sigur raspunde cineva.
Salut. Presupun ca e cam tarziu sa iti mai raspund, dar totusi inca nu a inceput facultatea deci cred ca merge. Din ce ai zis, pare ca esti o persoana un pic rasfatata si cu pretentii. Ei bine, la camin nu merge cu pretentii. Daca consideri ca nu poti convietui cu mai multe persoane in camera, ideal e sa iti cauti chirie sa stai singura, acolo stii sigur ca nu iti fura nimeni, dar o sa fii trista pentru ca nu ai cu cine sa socializezi. Atata timp cat esti cu mai multi in camera este evident ca unele spatii sau lucruri le veti avea la comun, cu exceptia dulapurilor si a paturilor, alea sunt personale. Oricum, sa fim seriosi, nu iti va fura nimeni din dulap, pana la urma nu mai sunteti niste copii. Chiar nu e cazul de incuietoare. Viata de camin e foarte frumoasa, dar trebuie sa stii ca nu e pentru oricine, o sa ai parte si de galagie si de toate cele. Trebuie sa tii cont si de nevoile celorlalti, nu doar de ale tale, prin urmare e posibil ca cineva sa mai imprumute cate ceva de la tine cand va avea nevoie. Multa bafta!
Poate ca o sa ai dulapul tau propriu si poate ca o sa ai si incuietoare...depinde unde o sa stai
Da, așa este. Doar că eu nu am fost plecata de acasă mai mult 3 săptămâni singura, și îmi fac griji, oarecum. Adică, știu că este aproape imposibil sa mi se fure lucrurile de către colegi, sau alte lucruri nasoale, doar că sunt puțin agitata.