| mickecojo a întrebat:

Salut, daca sunt nascut in Suedia si am cetatenie romana si suedeze. Pot sa dau admitere ca o minoritate la Academia de Politie Ioan Cuza? Pentru ca minoritatilor intra mai usor.
Daca conteaza locuiesc in Suedia si acum fac armata suedeze. Ma ajuta la Admitere?
Multumesc pentru raspunsuri.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Una din probele de concurs pentru admiterea la Scoala de subofiteri Jandarmi (http://www.scoaladragasani.ro/prezentare/prezentare.php) sau la Academia de politie Bucuresti este Limba Romana (gramatica )! Nu-i destul sa stii vorbi romaneste trebuie sa cunosti gramatica limbii romane pe care o studiaza elevii romani --- ori, daca ai facut scoala in Suedia nu ai studiat gramatica limbii romane deci, nu ai cum sa o cunosti atat de bine incat sa reusesti la un concurs de admitere. Din cate observ, tu nu te poti exprima corect in limba romana--- imi pare rau ca te dezamagesc! Cel mai intelept sfat ar fi sa te orientezi acolo, in Suedia, catre o meserie buna, de folos oriunde, pentru care sa obtii o certificare si apoi sa te intorci in Ro. Numai bine!

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu poti candida si nu te incadrezi in situatia "minoritati"(comunitati etnice) din Romania! Conditia esentiala, de fapt prima conditie, pentru a candida la Academie( atat la facultatea de Politie cat si la cea de Pompieri) este : "cetatean roman cu domiciliul in Romania ". Vezi, enumerate aici, toate conditiile ce trebuiesc a fi indeplinite de catre candidati :http://www.academiadepolitie.ro/......nditii.pdf

| a1doru a răspuns:

1.poti sa dai admiterea pentru ca ai cetatenia romana.
2.nu poti sa dai admiterea pentru ca nu ai rezidenta in Romaniarolling on the floor

| mickecojo explică (pentru a1doru):

Rezidenta in Romania nu e o problema am uitat sa spun ca am o apartament in Bucuresti. Dar mersi pentru raspunsuri.
Cineva stie cum am devenit jandarm? Ce trebuie sa fac 1. muta la Romania stiu. dar pormo unde ma intorc?

| a1doru a răspuns (pentru mickecojo):

Da de ce nu mergi tu la scoala de politie din Suedia?

| mickecojo explică (pentru a1doru):

Pentru eu am de gand sa ma mut la Romania. Academia in Romania este diferit, e mai serious. In Suedia nu se poate aplica inainte de 21 pentru ei vrea oameni care este mai batran. Exista mai multe motive de ce dar asta nu prea conteaza. Va rog raspundeti la intrebarea mea.

| alessia5158 a răspuns (pentru mickecojo):

Una din probele de concurs pentru admiterea la Scoala de subofiteri Jandarmi (http://www.scoaladragasani.ro/prezentare/prezentare.php) sau la Academia de politie Bucuresti este Limba Romana (gramatica )! Nu-i destul sa stii vorbi romaneste trebuie sa cunosti gramatica limbii romane pe care o studiaza elevii romani --- ori, daca ai facut scoala in Suedia nu ai studiat gramatica limbii romane deci, nu ai cum sa o cunosti atat de bine incat sa reusesti la un concurs de admitere. Din cate observ, tu nu te poti exprima corect in limba romana--- imi pare rau ca te dezamagesc! Cel mai intelept sfat ar fi sa te orientezi acolo, in Suedia, catre o meserie buna, de folos oriunde, pentru care sa obtii o certificare si apoi sa te intorci in Ro. Numai bine!