| fleshismylife a întrebat:

Salut.
Dat fiind ca se apropie sfarsitul anului si vor incepe inscrierile la liceu, toti ne cautam licee.
O sa-mi iasa media aproximativ 6.50-7.
Stiu ca este o medie mica, dar eu niciodata nu am inteles de ce trebuie sa invat orice **** asa ca nu am facut-o.
Am pretentia, daca se poate, sa ajung la un liceu cat mai civilizat si, daca nu cer prea mult, rock-ul sa aiba putina putere printre liceeni. Nu vreau sa fie plin de cocalari sau rromi.
As vrea un liceu din Bucuresti.
Daca stiti asemenea licee sau sunteti intr-unul, va rog sa-mi spuneti ce profil are si la ce ora incep studiile clasele.

9 răspunsuri:
| Miruna3094 a răspuns:

Eu am auzit ca in Neculce sunt rock-ari dar nu stiu daca poti sa intri acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu media pe care o ai, fix intr-un liceu de cocalari vei intra. Dar nu-ti face probleme, sunt convins ca te vei adapta imediat.
As renuntaaaa, la veata si la mine, as renuntaaaa...

| spaikizz a răspuns:

@Bent0108 Pai din moment ce si tu stii melodii de cocalari probabil ca si tu esti unul dintre ei. Nu, eu nu ascult, dar stiu ca lalaitul asta e de cocalar. Nu te supara, nu ti-am zis sa te superi, ti-am zis doar ca sa vezi ca si altii se pot lua de tine.

| fleshismylife explică:

Multumesc pentru raspuns Bent0108 daca ma intelegi.
Nu trebuie neaparat sa fie rockeri, macar sa nu fie cocalari.

| dya a răspuns:

De acum este cam prea tarziu.pacat ca ti-ai ratat sansa de a merge la o scoala buna si de a ajunge ceva in viata.imi pare rau dar nu mai poti da timpu inapoi trebuia sa te gandesti la momentul respectiv!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca o sa ajungi cineva in viata. Succes invata mai mult cu respect EMILIA, din moldova.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu 6. 5-7 e imposibil sa nu intri intr. un liceu de cocalari :-J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cocalari dai cam in orice liceu'...cu media pe care o ai ti-as recomanda liceul L.Blaga,am vreo 4 prieteni rockeri acolo care s-au acomodat.

| LauraGush a răspuns:

Cara-te in neculce ca acolo noi rockerii controlam scoala...\m/