| Mithrandir a întrebat:

De cand am incepul clasa a 10-a am inceput sa nu mai invat. Stau mai mult pe messenger si jocuri. Asta din cauza ca:
1.Parintii mei se cearta des si nu prea inteleg nimic. Adica ma pierd cu firea. (Imi fac ce ma taie capu', ei uitand de mine)
2. Dirigu', care e profesor de matematica, (fac matematica cu el) e un spart care habar n-are sa explice lectiile care le preda. De cand am inceput clasa a 11-a, n-am inteles nimic din ce ne-a predat. Se incurca in cuvinte, la mijlocul unei fraze se opreste si continua cu altceva. E ||. Sfaturi ceva cum sa redevin ce am fost inainte? Degeaba invat ca nu pot sa schimb nimic.

Răspuns Câştigător
| Amy_1519 a răspuns:

Pai pentru inceput iti recomand sa iti faci un program intre anumite ore in care sa inveti pentru ca repetandu-l in fiecare zi o sa iti fie mai usor si te vei prinde mai repede de lectie. Asta pentru inceput apoi ar trebui sa iti cauti un meditator la matematica daca zici ca ai problema(un prieten sau un profesor)Daca o sa iti placa cum iti explica o sa intelegi mai usor si in cele din urma vb cu parinti tai si explica-le ca urmeaza doi ani complicati de liceu, mai ales ca la anul dai bacul. Daca nu inteleg lasa-i in pace stiu ca va fi greu dar ei se cearta ei se impaca, vei vedea! Sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| dende95 a răspuns:

Eu fac cu o profesoara si tot asa e...eu unu nu invat deoarece profi m-au luat la ochi si isi bat joc de mine(imi zic ca sunt gras, in loc de denis cu ma cheama imi zic denisaetc.)eu unu cred ca tot ce se intampla in momentu de fata in sistemu bugetar se merita ca prea mult isi bat joc unii oameni de noi copii!

| mrclaust a răspuns:

Amintește-ți ca o faci pentru tine, încearcă sa înveți separat doar pentru tine înafara școli dacă nu înțelegi ceva... surse sunt multe.

| Oana_5036 a răspuns:

Fa si tu meditatie! Nu e problema ta ce fac parintii! Asa, si ce legatura are matematica cu restul materiilor? Iti spun eu care e problema! Inveti seara probabil, sau petreci 15 min citind din carte si gandindu-te la cine stie ce! Incearca sa iti administrezi mai bine timpul, concentrandu-te pe scoala! Daca asta nu e problema ta inseamna ca de fapt chiar e vina profului si trebuie sa faci meditatie! Lucreaza singura acasa exerxitii si in 6-7 luni probabi vei ajunge la o nota buna, de trecere.

| Mithrandir explică:

@Andrushk

Degeaba le explic ca nu inteleg nici ei la ce ma refer. Sunt cam aiuriti. Vorba lu' valentyno. Cam asa sunt eu acum... sad

| Andrushk_1981 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii tai, explica-le ce e cu profesorul de matematica si propunele ca sa faci meditatii, deoarece te asteapta un am greu.

| Dan_Valentin_1996 a răspuns:

Ia aici:http://signup.leagueoflegends.com/? ref=526477f3842a1784841756
Joaca-te si relaxeaza-te.Te va ajuta.