| DrHouseAddicted a întrebat:

De ce mi se pare scoala o prostie, ca nu invat nimic cand sunt la ea in afara de matematica? Mi se pare mai bine sa invat acasa, singur, linistit, sau sa ma relaxez. Ce as putea face sa ma motivez sa ma duc la scoala? Am inceput sa chiulesc, stiu ca nu-mi place, dar n-am ce-i face:pur si simplu mi se pare stupida. ajutor. funda

2 răspunsuri:
| AmXjKr a răspuns:

Salut. Da ne-ai spus de ce te plictisesti? Eu zic asa:
-te joci in ore cu alti colegi.
-visezi cai verzi pe pereti pentru ca profesorul care spune "x+x+x= 3*x" si nu t-i se pare interesant.
-profesorii nu iti predau bine si nu studii superioare.

Cel mai des sunt intalnite primele 2 liniute. Eu zic sa te pui serios cu burta pe carte, pentru ca daca nu o vei face in viata nu o sa ajungi bine. Pun la pariu ca nu vrei sa stergi urina si excrementele celor care fac asta in bai, pun la pariu ca nu iti place sa maturi pe strada ca boschetarii, pun la pariu ca nu vrei sa te faci de rusine in fata unei persoane cand te pune sa-ti scrii numele. Nimic nu este gratis in viata, trebuie sa muncesti. Succes!

| Tibberiw a răspuns:

Nu incerca sa te auto-motivezi, nu ai de ce. Daca dispui de resursele financiare poti studia acasa, dar daca nu. obisnuieste-te.