| tinutza_9280 a întrebat:

Salut, de curind am fost la mare.Am cunoscut un tip foarte dragut.Desi imi placea, cind a incercat sa ma sarute am refuzat din motivl ca am prieten acasa...Acum ma gindesc mult la el, un pic regret sau nu.am procedat cum e corec doar am prietenhappymi-e interesant si istoriile voastre de aest gen...

3 răspunsuri:
| Nu cOnTeAzA! a răspuns:

Hmm. ce pot sa-ti zic, se vede ca tii mult la prietenul tau. Un sarut nu e nimic, sa nu fi fost ceva mai mult, dar un sarut se putea. Daca sa ma pun in situatia ta, nu stiu ce as face, daca mi-ar placea de el si ar fi fos dragut prekum zici, cred ca nu refuzam un sarut, un sarut si gata. Dar cred ca sarutindu-l pe el, avea sa ma gindesc la prietenul meu, poate avea sa ma simt un pic vinovata fata de el. Iar daca nu avea sa-l sarut, inr-adevar poate avea sa regret un pikuletz. Cel putin, eu cred ca ai procedat korekt.Multe vor baietii de la fete, dar sa-si mai puna pofta in kui :p! Iti urez bafta cu prietenul tau!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mi se pare ca vroiai sa fii, cum se zice "si cu gura unsa si cu slanina intreaga". Parerea mea este ca ai procedat corect, altfel ne-ai fi intrebat acum ceva de genul: "de ce ma simt vinovata ca am sarutat?" O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia sa-l refuzi trebuia sa te lasi sa fii sarutat-a
Apropo in ce circumstante l-ai cunoscut pe acel tip?