| Curiosul999 a întrebat:

Salut de unde pot cumpăra o maimuță? Maimuță animal nu va gândiți la alte lucruri as vrea un cimpanzeu că cică sunt foarte inteligenți și au un IQ foarte ridicat

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Îl ai pe Ciucă, ce altă maimuță mai vrei?!?
Nu mai spun că e ilegal...

| doctorandus a răspuns:

Un cimpanzeu te poate omori rapid daca il enervezi. Si problema ca nu ai de unde sti ce-l enerveaza. In Olanda au evadat doi cimpanzei, iar Politia i-a ucis, pentru ca altfel ar fi putut omori mai multi oameni.

| Fatamuntilor a răspuns:

Informaza-te
https://www.zooland.ro/de-ce-maimutele-nu-pot-fi-animale-de-companie-3749/
cimpazeul este interzis in Romania.
oricum e greu de intretinut

| gabicoo a răspuns:

De la bufetul Senatului.

| minrest a răspuns:

Cimpanzeul este de patru ori mai puternic decat un om, si o criza de furie sau o joaca mai dura din partea cimpanzeului poate sa te omoare lejer. Dar mai des se intampla sa iti muste jumatate de fata, sau sa iti smulga un brat. Setea asta de control, care te face sa iti doresti sa sechestrezi o fiinta inteligenta, nu e buna pentru sanatatea ta.

| Curiosul999 explică (pentru minrest):

Păi eu știu arte marțiale (așa puțin ce e drept) dar îl am și pe amicul meu care mai tot timpul e cu mine și ...ne descurcam noi cumva adică dacă ne punem amândoi îl dovedim totuși omul e în vârful lanțului trofic

| minrest a răspuns (pentru Curiosul999):

Salut, Curiosul. Omul e in varful lantului trofic, dar cum sta el acolo? Omul face si utilizeaza unelte. Cimpanzeul face si el unelte, dar pe scara mult mai mica. Cimpanzeul este de patru ori mai puternic decat omul, tu nu ai cum sa ai uneltele asa de bine puse la indemana, asa ca daca cumva cimpanzeul are o criza de furie, cum au adesea, tu si cu prietenul tau nu aveti nici o sansa, cum nu au avut nici ceilati fericiti proprietari de cimpanzei care au fost mutilati sau omorati. Daca cimpanzeul se considera sechestrat si te uraste, te ataca cand vrea el. Toti cei care tin cimpanzei sunt dotati cu o cusca din bare de otel, esti sigur ca iti poti amenaja asa ceva? Artele martiale nu fac decat sa recupereze in foarte mica masura capacitatea de a isi folosi forta pe care animalele o au in mod natural. Cimpanzeul este un animal de o violenta extrema, ei se impart in grupari adverse care cauta sa se distrug reciproc. Vaneaza, cu multa indemanare si brutalitate. Oare de ce nu te-ai informat un pic despre aceasta specie?

| alina2k18 a răspuns:

Doar pe piata neagra poti gasi, vezi la nenicu Nutuwinking
Dar ti se confisca de autoritati daca afla ca detii asa ceva.
Oricum e scump laughing nu cumperi pui de cimpanzeu cu 1500 leiwinking
Otherwise cu ce te ajuta un animal de companie ca e inteligent laughing)?
Daca e inteligent vezi ca nu prea e docilwinking

| Curiosul999 explică (pentru alina2k18):

1500 de lei e cam mult pai eu nu am primit atâția bani de când m-am născut dacă ar fi sa aduni nu cred că mai vreau...

| minrest a răspuns (pentru Curiosul999):

Dar tu ce credeai? Cat ar trebui sa coste un animal protejat, foarte greu de procurat si introdus prin contrabanda? La amenajarile necesare in locuinta si la spatiu te-ai gandit? Oricum, nu te speria, nu costa 1500 de lei, ai putea sa gaseti un pui cu 1000 de euro, cred.