Da, ai avea timp, daca lucrezi zilnic cate 3-4 ore pe zi, cand esti in timpul scolii, gramezi de exercitii si probleme, iar in weekend si vacante, cate 10 ore pe zi! Nu glumesc!
Iesitul afara si intalnirile cu prietenii le pui in cui, pana dupa BAC, daca vrei sa-l iei.
De unul singur e foarte greu sa inveti. Plateste pe cineva care stie matematica sa faci cursuri online, am eu un prieten la facultatea de matematica care are nevoie de niste banuti, cu 50 lei 2-3 ore cred ca e de acord
P.S: Poti sa inveti si de pe Youtube, sunt multi profesori care explica foarte bine, doar ca e altceva cand e comunicare in real time
Salut! Im primul rand ai nevoie de o culegere cu teste asemanatoare cum se dau la bac, ai nevoie de memoratoare cu formule matematice, eventual de manuale. Eu ti-as propune sa iei cate un test si sa incer ci sa rezolvi subiectele usoare. La exercitul din subiectul I se bazeaza pe formule ( tragi cu ochiul in memorator si le inveti) daca te impotmolesti in rezolvare te uiti la sfarsitul culegerii unde se dau raspunsuri.