Gandeste-te daca te-ai putea descurca in oras, tinand cont ca nu mai esti la mama acasa, ci trebuie sa iti porti singur de grija.
Fa comparatie intre cele 2 licee, si gandeste-te care te-ar avantaja mai mult.
Sa nu mergi la oras cu sila fiindca iti va fi extrem de greu.
Ce vei face dupa te vei hotari, in functie de posibilitati.
Crede-ma, daca mergi la oras si tie nu iti place si tratezi totul cu dispret si la scoala iti va fi greu.
La orice liceu ai merge sa inveti, sa ai grija la anturaj si sa fii serios, te va ajuta enorm.
Spune-le parintilor, ei te vor ajuta.
Bafta!
Hei!
Sincer, dacă vrei să înveți și să nu faci parte din anturaje negative, oriunde o poți face. Totul depinde de tine.
La oraș e o nouă viață și te poți schimba foarte mult (chiar majoritatea care au plecat din comuna mea la liceu acolo, ne-au uitat, s-au apucat de altele și așa mai departe).
Și eu învăț la un liceu din apropiere și pentru că-mi doresc să fac ceva... învăț de bună voie. Îmi place să acumulez mereu informații pentru că îmi sunt extrem de folositoare.
Mergi acolo unde te simți mai în siguranță pentru că în ziua de azi sunt foarte multe pericole.
Peste tot să știi că sunt proști, repetenți, corigenți, panarame și așa mai departe, deci nu-ți face griji. Eu sunt sătulă de d-ăștia ca ei.
Ia o decizie împreună ca ai tăi și pune în balanță tot ce e bun sau nu.
Mult succes și sper să iei o decizie înțeleaptă!