@VIPER
Omg cu sange real? ai inebunit?
Si acum sa trecem la subiect...deci poti organiza un concurs cu costumele, cu dovlecii pe care iau adus ceilalti copii, poti decora scoala cu multe frunze pe jos imprastiate ca si cum ai fi afara si a batut vantul, cu dovleci cu lumanari in ei, poti face din hartie niste lilieci pe care aii pui sa atarne in jos la intrarehttp://www.220.ro/faze-tari/Origami-De-Halloween/o6A9IhU3Pd/, poti face o speritoare de pasari cu capului Jack(dovleacul) asta am incercat la scoala mea si a iesit super bine... le-a placut la toti:)
Mmm...
Parca era un film 'Casa groazei' sau 'Noaptea fantomelor' ceva de genu.
Poti sa faci un concurs cu costume de Haloween.
Sau sa confectionati dovleci din hartie portocalie, taiati cum trebuie (gura, ochi.).
Poti sa pui diferite desene pe pereti sau pe perdea daca ai...
Foloseste niste hartie creponata in decoratiuni.
pe Foi A4 scrie mare Haloween cu 'pete de sange'. etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
fundita
Buna!
1)puteti face ghirlande din hartie cu dovleci, capete de scheleti si lilieci.traditionalii dovleci, pe care ii puteti decupa si din hartie si ii puteti lipi pe pereti.atze cusute in forma de panze de paianjen."fantome" din hartie sau chiar cearsafuri
2)Umpleti mai multe ligheane adanci sau o galeti(depinde de cati participanti sunt) cu apa si puneti mere in ele.Cine colecteaza cele mai multe mere fara sa foloseasca mainile(decat gura) castiga. Puteti lovi si o Pinnata plina cu bomboane de tot felul.
3)muzica, nu stiu, ceva gen melodia de inceput de la filmul vechi familia addams; sau ati putea pune death rock sau black metal, dar ma indoiesc ca profesorii vor asculta cu placere acest gen de muzica.
4)filme sunt destule:casa de ceara; i know what you did last summer; exorcist; poti cauta pe net multe alte filme.
Sper ca te-am ajutat! pup
Pai ai putea folosii multe decoratiuni gotice.si ai utea folosi o coala mareeeeeeeeee si sa te tai la mana cu cutitul si sa scrii cu sangele bine nu-ati venity.sangele real are un farmec aparte, crede-ma eu am incercat